Skrivnost, ki Jeleni Rozga že vrsto let uspeva ohranjati vitko linijo in konstantnih 57 kilogramov: vsak dan si privošči to jed

1. 6. 2024
Deli
Jelena Rozga zapeljivo postavo poleg prehrane, ohranja tudi s pevskimi aktivnostmi na odru. (foto: Foto: Ivo Cagalj/Pixell)
Foto: Ivo Cagalj/Pixell

Hrvaška pop pevka, Jelena Rozga se poleg svojega pevskega talenta lahko pohvali z vitko linijo, ki je pika na i sicer k zelo mladostnem videzu 46-letne glasbene ustvarjalke. 

Pevka, ki bo poleti avgusta praznovala 47. let, ima sicer že vrsto let težave s ščitnico, toda to ni edini razlog, da se tekom let ni zredila niti za en kilogram.  

»Težave s ščitnico mi ne dovolijo, da bi se zredila niti za pol kilograma, a na to vpliva tudi genetika in dejstvo, da živim ob morju,« pravi in dodaja: »Ščitnica se včasih poigra z mano, toda na splošno se počutim dobro. Ne dam se, samo nasmeh na obraz in pozitiva.«  

Ne spreglejte:

Ključ do vitkosti predstavlja lahkotna prehrana

Ena izmed skrivnosti njenega postavnega videza je način prehranjevanja, zaradi katerega že vrsto leto drži težo 57. kilogramov, prisega namreč na mediteransko dieto.

»Rada imam mediteransko hrano, lahkotno prehrano, ki vsebuje veliko sadja in zelenjave ter ribe. Pozimi rada jem pečen kostanj,« pravi priljubljena pevka. Med živili, ki ji sicer niso všeč sta pršut in jagnetina, toda ravno nasprotno, med njenimi najljubšimi obroki je juha, ki si jo privošči vsak dan.

Njena priljubljena izbira za zajtrk je omleta z beljakom, mladim sirom in olivami. Za kosilo se na njenem jedilniku poleg juhe, pogosto znajdeta mesto in solatam,  večerja pa je običajno v stilu rib in zelenjave.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Zase pravi, da je velika gurmanka  

Rozga ne skriva, da ima rada dobro hrano in je velika gurmanka, toda pazi, kaj jé. Njen ključ do vitke postave je prehranjevanje v manjših količinah. »Trudim se, da je hrana, ki jo jem, lahka in zdrava. Jem večkrat na dan, a v manjših količinah, ker tako ustreza mojemu telesu. Včasih si dam duška in se sprostim,« poroča Story.hr.  

Zapeljivo postavo ohranja tudi z nenehnimi nastopi in aktivnostmi na odru, ki združujejo petje in ples. »Več ur preživim na odru ob petju in plesu in to je odličen način, da ostanem fit in v dobri formi,« še dodaja. 

Vir: story.hr

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Pilates je veliko več, kot samo modna muha" | Nina Hanžič