Preverite jedilnik, s katerim Beyoncé skrbi za svoje fit telo

Preverite jedilnik, s katerim Beyoncé skrbi za svoje fit telo (foto: Profimedia) Profimedia
21. 8. 2022

Preverite, kako zvezdnica ohranja mladosten videz ter odlično telesno pripravljenost.

Beyoncé je glasbena in modna ikona, ki med drugim slovi tudi po zavidljivemu videzu. Septembra bo dopolnila 41 let, vseeno pa ohranja mladosten videz in odlično kondicijo.

Pred turnejami ali pomembnimi nastopi ima zvezdnica strog režim, ki vključuje intenzivno vadbo ter precej strog jedilnik. A njena običajna rutina ni tako striktna. Preverite, kaj Beyoncé pojé v dnevu v obdobjih, ko nima priprav na nastope.

Zajtrk

Zvezdnica je v intervjuju za portal SHAPE zaupala, da je zajtrk zanjo najpomembnejši obrok, saj s slednjim dobi moč in energijo, ki ju potrebuje čez dan. Katera živila pa ima najraje? "Za zajtrk si najpogosteje privoščim umešane beljake, zelenjavni smoothie ali polnozrnate kosmiče z mlekom z nizko vsebnostjo maščob," je povedala.

Kosilo

"Za kosilo in večerjo jem veliko rib in zelenjave," je zvezdnica pojasnila v enakem intervjuju. A to ne pomeni, da so druga živila popolnoma izključena. Kvinoja, pita in celo občasni krompirček se tudi pojavljajo na njenem jedilniku.

Prigrizki

Med obroki si Beyoncé občasno privošči pokovko ali beljakovinsko ploščico s sadjem.

Večerja

Med tednom njena večerja vključuje puste beljakovine (ribe, perutnina) in veliko zelenjave. Ob nedeljah in na zmenkih pa zvezdnica uživa v drugih obrokih. Najraje ima italijansko kuhinjo. "Ob nedeljah si navadno privoščim en obrok, ko lahko jem, karkoli želim. Ponavadi je to pica, ki je moja najljubša pregreha," je priznala.

Vir: eatingwell.com