TO so znaki, da vam vesolje nekaj sporoča (in tega ne bi smeli ignorirati)

TO so znaki, da vam vesolje nekaj sporoča (in tega ne bi smeli ignorirati) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2023

Življenje nenehno daje usmeritve in vodstvo, če ste ga le pripravljeni upoštevati.

Na različne načine z znaki pokaže ali greste v pravo ali napačno smer.

Kateri so očitni znaki, da je potrebno v življenju spremeniti smer?

Imate manj energije

Ko uživate življenje, avtomatsko mislite bolj pozitivno, skrbite zase in se počutite živahno. Ko niste v skladu s svojimi željami in se ne počutite srečne, ste lahko izčrpani, apatični in depresivni. Težko že zjutraj vstanete iz postelje, ker ne najdete volje do življenja. To so očitni znaki, da bi mogli svoje življenje prevetriti in spremeniti v smeri svojih želja.  

Nenavadna »naključja«

Želite si spremembe v življenju in pričnejo se dogajati sinhronicitete. Nenadoma začnete misliti na nekoga, potem pa ga kmalu srečate. Ali pa prejmete nenadni pomemben telefonski klic ali sporočilo, povabilo za sodelovanje in podobno. Pomembna naključja so običajno znaki, da je temu treba slediti in življenje vas bo z veseljem vodilo, če ste ga pripravljeni upoštevati.

Žive sanje

Vaše sanje lahko nosijo pomembna sporočila iz vaše podzavesti. Lahko se ponavljajo, ko vas kaj muči. Če ste odprti za prejemanje sporočil iz vesolja skozi svoje sanje, vodite dnevnik sanj blizu svoje postelje. Pred spanjem si lahko zadate cilj, da se boste spomnili vseh sanj s pomembnimi sporočili zase.  

Nenadni prehlad ali druga bolezen

Včasih ste lahko gluhi in slepi za opozorila, preobremenjeni in v stresu, zato ne gre drugače kot, da vas zaustavi telo s kakšno boleznijo kot je prehlad ali podobno. Takrat ste se namreč vsaj malce pripravljeni ustaviti in umiriti ter začutiti kaj se dogaja.   

Vaša intuicija vam »pravi«, da nekaj ni v redu

Vaš notranji kompas je vedno nekaj korakov spredaj in ima dostop do informacij iz nezavednega. Četudi se morda ne zdi razumsko, vam vaša intuicija na nek način nakazuje, da ste ali pa niste na pravi poti. Znaki intuicije so lahko tudi težki občutki v telesu, zlasti v trebuhu, če nekaj ni pravo za vas in lahkotnost, če je.