Zaključek akcije Vitalni v poletje: Kako sta se dve dekleti spremenili v 60 dneh

Zaključek akcije Vitalni v poletje: Kako sta se dve dekleti spremenili v 60 dneh (foto: Danijel Čančarević) Danijel Čančarević
27. 6. 2016

60-dnevni izziv z osebno trenerko Hano Verdev: Vitalni v poletje je za nami. Pretekli teden smo ponovno obiskali dekleti, ki sta pridno trenirali pod okriljem trenerke. Poglejte, kaj sta povedali ob koncu akcije.

Urška N.,

Urška, Vitalni v poletje, Lidl in Aktivni.siUrška, dva meseca izziva sta za tabo, kakšne razlike opaziš pri sebi?

Počutim se odlično, izgubila sem 6 kilogramov, s Hano sva imeli sicer malo večji cilj, ampak bom tudi tega počasi izpolnila. Spremenila sem način življenja, veliko bolje se prehranjujem in veliko več se gibam.

Ugotovila sem, da lahko določene stvari spremeniš samo malenkost, spremembe pa so velike.

Izziv je bil odlična spodbuda za naprej in hvaležna sem, da sem ga bila deležna. Naučila sem se, da je zelo pomembno, kako se prehranjuješ in, da se nič ne zgodi čez noč. Hitre spremembe so običajno tudi zelo kratkotrajne.

Andreja J.

Andreja, Vitalni v poletje, Lidl in Aktivni.siAndreja, kakšne razlike so po 60-dnevnem izzivu pri tebi?

Slika pove več kot tisoč besed. (smeh) Dva meseca se kar poznata, sprememba je predvsem v drži, pridobila sem tudi na gibljivosti, najbolj pa opazim spremembe pri načinu prehranjevanja, saj sedaj redno zajtrkujem in ne spuščam obrokov.

Ker je nekako vse postalo del vsakdana, s spremembami ne bo težko nadaljevati. Med izzivom sem se naučila, da če se za nekaj odločiš, imaš voljo in motivacijo, potem ni nič težko.

Pripravila: Ana Vehovar

Kako pa sta dekleti začeli? Preverite v videu Spoznajte dekleti, ki bosta trenirali s Hano Verdev

Tudi vi lahko začnete s programom Vitalni v poletje in doma naredite nekaj dobrega za svoje počutje. Bolje pozno kot nikoli! Najbolje pa, da z vajami pričnete kar na začetku in nato nadaljujete, saj se vaje stopnjujejo.

Video vadnica vam je na voljo na tej povezavi.