Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
35114036_10156558920932369_7502319237654904832_o

V soboto bomo praznovali rojstni dan Olimpijskih iger moderne dobe in na praznovanje si vabljen/a tudi ti. Na stadionu Kodeljevo v Ljubljani se bomo družili, testirali našo telesno zmogljivost, tekli z olimpijci in se pogostili na pikniku. Ne smeš manjkati!

Olimpijski dan pa ne poudarja le obeležitve rojstva sodobnih olimpijskih iger, ki je bilo sicer 23. junija 1894, temveč poziva k dejstvu, da je potrebno sprejeti in vzdrževati aktiven življenjski slog ter živeti olimpijske vrednote: odličnost, prijateljstvo, spoštovanje.

V soboto zato vabimo na športni dan, kjer bomo ugotovili tudi, kako fit pravzaprav smo.

Sodelovanje na dogodku je v celoti brezplačno!

Testiranje telesne pripravljenosti

Strokovnjaki s področja športa in zdravstva bodo testirali našo telesno zmogljivost ter nam na podlagi rezultatov meritev izdelali mnenje in svetovali, kako izboljšati ali ohranjati svoje sposobnosti. Na testiranje se moraš prijaviti na dan.olympic.si.

Testiranje bo med 9. in 13. uro na Stadionu Kodeljevo in Fakulteti za šport.

Tek z olimpijci

Na tek se lahko prijaviš na samem kraju teka na Stadionu Kodeljevo. Tek bo dolg malo več kot 1,5 km. Vsak udeleženec bo dobil Olimpijsko majico.

Start teka bo ob 13. uri.

Olimpijski piknik

Ker pa nas bo vse to tekanje in testiranje zagotovo zlakotnilo, bomo v prijetni družbi uživali na pikniku, ki bo prav tako na Stadionu Kodeljevo med 13.30 in 15. uro.

Več o Olimpijskem dnevu si lahko ogledate na dan.olympic.si ali na facebook strani Olimpijski dan.

Pridruži se nam v soboto, 16. junija, na stadionu Kodeljevo! Zabavno bo!

#vztrajam motiviramo 15. junij 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.