Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
zlatko4

Zlatko Breznikar je eden tistih, ki tudi v času #koronavirus krize ne počivajo. Še naprej, pa čeprav se sooča z ovirami, vztraja in vestno opravlja svoje delo ter tako osrečuje ljudi, ki čakajo na njegove dostave.

Zlatko že 27 let opravlja delo prevoznika dostavljalca, s takimi razmerami pa se sooča prvič. Gor ga drži predvsem delovna etika in zavedanje, da so ljudje veseli in zadovoljni, ker kljub zaostrenim razmeram brez zamud dostavi naročeno blago.

Njegovo delo je dostavljanje revij in reklam ter papirja in kartona za farmacijo in prehrambeno industrijo. Vozi za Papirnico Vevče, Količevo karton ter za Radin Print in Radin Grafika (Hrvaška). Vozi po vsej Sloveniji, pa tudi v tujini, v Italiji, na Hrvaškem in v Avstriji.

V času #koronavirus krize, ko se je skoraj ves svet ustavil, se je njegovo delo občutno spremenilo. Odvisno seveda od prometa in mejnih kontrol, vendarle pa je njegov delovnik lahko dolg tudi 15 ur. V času krize opaža manj prometa na cesti in s tem manj stresa, vendar pa ima težave s prehrano in toaleto. Težko mu je tudi, ker ni dovoljena komunikacija s prijatelji vozniki, tako kot so je bili vajeni prej. Drugače je tudi to, da ne sme biti prisoten pri nakladu in razkladu tovora.

Zlatko je zaskrbljen, kaj bo prinesla #koronavirus kriza, saj že zdaj opaža, da je manj dela in da je to oteženo. Domači ga pri delu podpirajo, vendar pa ga opozarjajo na uporabo zaščitnih sredstev. Seveda je prisoten tudi strah zase in za bližnje.

Ljudi, ki so v teh časih lahko doma, poziva, naj ostanejo doma, naj pazijo nase in naj se zdravo prehranjujejo. Kajti vsi takega luksuza nimajo.

#vztrajam motiviramo 30. april 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.