Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
istock-1059250822

Foto: iStock / Banka SKB

21 dni, da navada zaživi. 10 000 korakov, da fit postaneš ti.

Projekt #vztrajam in SKB banka vas vabita k jesenskemu športnemu izzivu, kjer lahko v obdobju med 9. in 29. novembrom osvojite tedenske nagrade, predvsem pa osvojite (še boljšo) kondicijo in zdravo navado.

Za sodelovanje v tedenskem žrebu je potrebno sedem dni zapored vsak dan narediti vsaj 10 tisoč korakov, ki jih merite z najljubšo aplikacijo ali pametno uro, dokazilo pa po sedmih dneh oddati na skb.si.

Veste, zakaj bi morali na dan narediti 10.000 korakov in več?

Svetovna zdravstvena organizacija (WHO) in številni zdravniki ter drugi strokovnjaki pravijo, da bi 10.000 korakov na dan pregnalo kar nekaj bolezni in bilo že povsem dovolj za začetek zdravega načina življenja.

Hoja, po ravnem ali v hrib, ima številne pozitivne učinke. Hitro bo namreč pognala kri po žilah in tako hranilne snovi iz hrane poslala na vse konce telesa, zmanjšal se bo stres in izboljšalo naše razpoloženje, dvignila pa se bo tudi raven naše energije. Opaziti pa bo tudi fizične spremembe – več mišic, manj maščobnih zalog, bolj prožno telo in bolj trdne kosti. Poleg tega pa z redno hojo izboljšamo presnovo in telesno držo, hkrati pa celo upočasnimo staranje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vztrajam (@vztrajam)

Več o pomembnosti hoje preberite tukaj.

Si za izziv?

Vztrajam ambasadorji in sledilci že pridno nabirajo korake, čakamo pa samo še NATE! #Vztrajam izziv spodbuja skrb za zdravje in dobro počutje, hkrati pa vas lahko nagradi s pametno uro Garmin Venu SQ ali SKB športnim paketom.

Pridruži se nam TUKAJ.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vztrajam (@vztrajam)

#vztrajam motiviramo 16. november 2020

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.