Žensko oprsje kot vir zdravljenja za moške

Žensko oprsje kot vir zdravljenja za moške (foto: Shutterstock) Shutterstock
1. 4. 2008

Ne gre za nikakršno šalo, dokazano je, da je za moško populacijo gledanje bujnega oprsja za srce in ožilje še kako zdravilno. Raziskava je potekala v več nemških bolnišnicah in to kar pet let. Dr. Franz Eping je na podlagi rezultatov raziskave dokazal, da dolgotrajno buljenje ženskega oprsja posledično podaljša tudi življenje.

Po zdravniškem mnenju se lahko moški, starejši od 40 let, izognejo srčnemu infarktu ali možganski kapi z vsakodnevnim gledanjem velikih dojk. Recept predpisuje vsaj deset minut dnevno, poroča hrvaški Večernji list.

Opazovanje privlačnih in bujnih prsi ima enak učinek kot 30 minut aerobike, trdi dr. Eping.

Do teh rezultatov je prišel pri opazovanju dvestotih moških, katerih naloga je bilo zgolj opazovanje prsi, ki krasijo po njihovem mišljenju simpatično in atraktivno žensko.

Rezultati so bili precej presenetljivi: vsem moškim se je znižal krvni tlak, izboljšal utrip in vidno zmanjšal odstotek arterijskih bolezni. Dr. Eping je pojasnil, da spolno vzburjenje ojača srčni utrip in izboljša kroženje krvi v telesu, na podlagi česar so zdravniki prišli do spoznanja, da gledanje velikih ženskih prsi izboljša zdravje moških. Prav tako je značilno, da imajo moški, ki si na ta način spočijejo oči, večje možnosti, da se izognejo srčni ali možganski kapi.

fotografija Shutterstock