VIDEO: 2 zabavni kratki vadbi, ob katerih pozabite, da se gibate!

VIDEO: 2 zabavni kratki vadbi, ob katerih pozabite, da se gibate! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 4. 2021

Gibanje je velik del zdravja, če se ob tem še zabavate, pa poskrbite tudi za dobro počutje. Naj popestrimo vašo vadbo! 

Izbirate lahko med dvema vadbama, pri obeh pa bo bolj veselo, če povabite tudi partnerja, mamo, brata ... In obe sta plesno navdahnjeni. Plesišča se še nekaj časa ne bodo odprla, zato razmaknite pohištvo v dnevni sobi in se pripravite na zabavo doma! 

Preden se lotimo vadb, naj opozorimo, da jih morate prilagoditi svoji fizični pripravljenosti in izvajati v tempu, ki bo za vas ustrezen. Nič hudega, če zamudite kakšen gib, važno je, da pazite na izvedbo in si ne pridelate poškodb. 
Prva TIKTOK vadba vam bo vzela 15 minut.

Ne boste se le dobro razmigali, ampak tudi osvojili kakšen plesni gib. Najbolj pomembno pa je, da bo telovadba hitro minila, saj boste ob pesmih pozabili, da delate nekaj dobrega zase. Kljub temu boste po koncu potrebovali prho, saj se boste dobro preznojili. 

Zaplešimo! 

Druga vadba traja 30 minut. 

Na kožo bo pisana ljubiteljem zumbe. Ob malo trših ritmih boste izvajali poskoke in tudi kakšne boksarske udarce, vaje pa so očitnejše kot pri prvi vadbi (kjer gre bolj za ples). Ponekod so prikazane tudi lažje izvedbe. Priporočamo, da se vadbe ne lotijo tisti, ki imajo kakršnekoli težave s sklepi. Ostali pa se pripravite na zelo aktivnih 30 minut! 

Zdržite do konca?