6 stvari, ki jih moški skrivajo pred ženskami (in so zato še bolj prikupni!)

6 stvari, ki jih moški skrivajo pred ženskami (in so zato še bolj prikupni!) (foto: unsplash) unsplash
6. 2. 2021

Ko odkrijete, da vam partner skriva katero od naslednjih stvari, se res ne boste morali jeziti. 

Kaj moški ne želijo, da bi ženske vedele?

1. Občutljivi so glede svoje postave

Čeprav ne govorijo na veliko o svojih maščobnih obročkih, “krilcih” na rokah in celo, če imajo lepo izoblikovano postavo, se zavedajo pomanjkljivosti in jih skušajo odpraviti. Seveda tako, da ženske ne bodo opazile.
Prav tako so nesamozavestni kot ženske, četudi ne preživijo toliko časa pred ogledalom. 

2. Nimajo nikogar, s komer bi se lahko pogovorili

Moški in ženski prijatelji se razlikujejo. Medtem ko ženske v pogovorih razglabljajo tudi o svojih problemih in aktualnih stvareh, ki se dogajajo v njihovih življenjih, se moški s svojimi prijatelji pogovarjajo o dopustu, avtomobilih, tehnologiji … Nikakor pa o tem, kar jih muči. Pa to ne pomeni, da takšnih pogovorov ne potrebujejo. 

3. Radi imajo t.i. “ženske” nadaljevanke

Morda mislite, da tisto nadaljevanko z vami gleda le zato, da bi vam ustregel, v resnici pa je tudi sam postal odvisen in potihem celo navija za eno od ekip. Dele, ki jih bo zamudil, bo zagotovo pogledal sam.

4. Ne vedo, kaj delajo v postelji

Vsaj na začetku ne, pa tudi kasneje, ko vaš partner še vedno odkriva, kaj vam paše in kako popestriti vajino intimnost. Poleg tega ni lahko vedno “obdržati” erekcije, četudi si vas močno želi. Telo včasih ne uboga in hudo nerodno mu bo, če bosta kdaj morala zaradi tega spremeniti načrte. 

Poleg tega mora za vaš orgazem uporabiti veliko več domišljije kot za svojega. 

5. Radi imajo otroke

Tega vam partner morda kar dolgo ne bo priznal, vse do takrat, ko bo imel občutek, da vam lahko popolnoma zaupa. Še vedno se nas drži ozkogledno mnenje, da si otrok želijo predvsem ženske, vendar tudi moški hrepenijo po družini. Poleg tega je vez med odraslim moškim in otrokom lahko hitro narobe razumljena. 

6. Ne vedo, kaj ženske naredijo s svojimi lasmi

Opazil bo vašo novo oprijeto obleko, spodnje perilo in še kaj drugega, ne zamerite pa, če ne omeni, kako lepo ste ostriženi. Če se ne boste iz svetle barve pobarvali na modro, zares ne bo videl razlike. 

Ne morete mu zameriti, saj moški negi las namenijo manj časa (če so lasje kratki) in njihov vokabular verjetno niti ne vključuje besed, s katerimi bi opisali to, kar je frizerka naredila z vašimi lasmi. 

Prirejeno po yourtango.com