25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Aktivni vikend na Obali

Tek na Obali. (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
16. 3. 2012

Nekatere ugotovitve kažejo, da naj bi vsako leto zaradi pomanjkanja telesne dejavnosti v Evropi umrlo 600.000 ljudi. Zato ne bodite le opazovalec in si tudi z rekreacijo poživite svoj življenjski slog. Ta konec tedna bo prvi letošnji, ko se bo v dveh dneh zvrstilo več kot sto rekreativnih dogodkov.

Šport ima v našem življenju zelo pomembno vlogo: nauči nas reda, vztrajnosti in discipline, nauči nas premagovati lastne meje in zmagovati, tudi izgubljati in prenesti poraze, ne nazadnje pa nas (na)uči tudi poštenosti in spoštovanja.

Ta konec tedna bo prvi letošnji, ko se bo v dveh dneh zvrstilo več kot sto rekreativnih dogodkov, zato bo izbira res pestra in težka.

Jožefov pohod

Mi vas vabimo na enega izmed Jožefovih pohodov; tega pripravljajo pri Beltincih, nanj pa vabi tamkajšnji brodar na Muri. Pohod bo v soboto, 17. marca, z začetkom ob 10.uri pri Tinekovem brodu, hodili pa boste 12 kilometrov naokoli in si vmes privoščili ogled Ciglarskega naselja v Melincih in mlina v Odrancih.

Informacije: td-cven.slointer.net.

Tek - Povežimo soline

Teden dni pred Malim kraškim maratonom se bodo tekači zbrali na Obali in tam povezali piranske in strunjanske soline. Pričakujejo kar 1500 ljubiteljic in ljubiteljev, ki jih ne zanimajo določanje vrstnega reda na cilju in uradni rezultati, ampak le sprostitev, druženje, bobiči in vsaj še vonj po morju na najkrajši 'desetki' na svetu. Start bo v nedeljo ob 11. uri pri vhodu v soline v Seči.

Informacije: www.skid.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri