Kate Middleton teh 3 živil nikoli ne uživa: Za večerjo nikoli ne postreže hrane, ki jo vsi obožujemo

Kate Middleton teh 3 živil nikoli ne uživa: Za večerjo nikoli ne postreže hrane, ki jo vsi obožujemo (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2023

Kate Middleton teh 3 živil ne sme več uživati, ena izmed njih je celo krompir. Tukaj je razlog, zakaj.

OPOZORILO: Nikakor ne priporočamo, da se poslužujete diet, ki bi od vas zahtevale stradanje, ali kako drugače škodovale zdravju. Preden se lotite hujšanja, se posvetujte z zdravnikom in drugimi strokovnjaki, ki vam bodo pomagali sestaviti uravnotežen program prehrane in gibanja.   

Življenje na britanskem dvoru pomeni številne omejitve in prav s tem sta se spopadali Lady Di in Meghan Markle, ne pa tudi Kate Middleton.

Žena princa Williama se brezpogojno drži kraljevih pravil, vključno s prehranskimi omejitvami. Tako ji je bilo po besedah ​​nekdanjega dvornega kuharja Darrena McGradyja za večerjo prepovedano jesti krompir, riž ali testenine.

Pojasnil je, da družina za večerjo pogosteje poje "kaj takega, kot je morski pes na žaru z zelenjavo in solato".

Kot je znano, je glavni obrok dneva in kot kraljica Elizabeta II. ni marala ogljikovih hidratov, jih nikoli niso stregli drugim članom kraljeve družine. Ni znano, ali se je pravilo spremenilo po kraljičini smrti septembra 2022.

Kot je znano, je Foie Gras še eno živilo, ki je v palači prepovedano po zaslugi princa Charlesa, ki je leta 2008 sprejel to odločitev zaradi skrbi za dobro počutje živali.

Prav tako pa del obrokov nikoli nista čebula in česen, čeprav sta bistveni sestavini številnih jedi.

Camilla Parker Bowels je pred leti v oddaji MasterChef Australia potrdila, da sta ti živili prepovedani.

Na to vprašanje je gledalcem povedala: "Nerada to povem, ampak česen. Česen je prepovedan ... česna ne smete uživati. Razlog? Ob spoznavanju novih ljudi velja, da je nevljudno imeti zadah, ki diši po česnu.

Profimedia

Prva hrana, ki se je kraljeva družina vedno izogiba, je redko meso - zlasti na potovanjih. Uživanje redkega mesa prinaša številna tveganja, kot sta E. coli in salmonela. Naslednji na seznamu so školjke. Podobno kot redko meso lahko tudi uživanje školjk prinaša številna zdravstvena tveganja, zato se jih kraljevi družini svetuje izogibati.

A kar je bilo za nekdanje svakinje na britanskem dvoru še posebej težko, so bili dolgi kraljevi večeri. Nihče namreč ni smel iti k počitku pred samo kraljico Elizabeto II., princesa Diana pa je to težko prenašala. Vendar še nihče ni slišal bodoče kraljice Kate tožiti nad tem.

Seznam prepovedi se ne konča s 'starinskimi' omejitvami, ampak se dopolnjuje v skladu s sodobnim načinom življenja. Družinski člani na primer ne smejo delati selfijev, saj naj bi z javnostjo komunicirali predvsem z neposrednim stikom, ne pa s 'paradiranjem' po družbenih omrežjih.

Zato na uradnem Instagram profilu vojvode in vojvodinje Cambriške ne boste videli nobenega njunega selfija. Nasprotno, Kate je odlična fotografinja, zato vsi uživajo v njenih izjemnih portretih otrok – princa Georgea, princese Charlotte in malega Louisa.

Preberite še: Kako prepoznati "pravi" sir od ponaredka?
Priporočamo tudi: To so živilia, ki pospešujejo staranje in spodbujajo raka - izogibajte se jim v širokem loku, če ste že dopolnili 40. let