Kako Sofia Vergara skrbi za zavidljivo postavo? Zvezdnica je razkrila svojo točno prehrano in vadbo

1. 10. 2023
Deli
Kako Sofia Vergara skrbi za zavidljivo postavo? Zvezdnica je razkrila svojo točno prehrano in vadbo (foto: Profimedia)
Profimedia

S čim skrbi za zavidljivo postavo?

Sofia Vergara je ena tistih zvezdnic, ki slovijo po svojem zapeljivem videzu in izjemni postavi. 50-letnica je že v najstniških letih delala kot model, zdaj pa je znana igralka, skozi celotno kariero pa je vedno skrbela za svoj videz.

Pred kratkim je točno razkrila, kakšen je njen prehranski in vadbeni režim.

Kakšno hrano ima rada Sofia Vergara?

Igralka si prizadeva, da je njena prehrana čim bolj raznolika in kakovostna. Rada ima zelenjavo in naravne sokove, v enem od intervjujev pa je povedala, da obožuje tudi suši in različne solate.

Sofia pa ima tudi svojo "šibko točko": zvezdnica naravnost obožuje torte! Nekoč je izjavila, da je celo razmišljala o tem, da bi svojo sladkosnedo naravnanost odpravila s hipnozo. 

Za hipnozo se naposled ni odločila, danes pa si svojo sladko pregreho vseeno privošči občasno in v zmernih količinah.

Kaj pa vadba?

Tudi gibanje je pomemben del njenega vsakdana. Trudi se telovaditi vsaj trikrat tedensko, plan vadbe pa ji individualno sestavlja osebni trener.

Sofia Vergara ne mara teka, zato se od kardio vadb raje poslužuje hoje ali vadbe na kolesu. V svojo rutino vključuje tudi veliko vaj z lastno težo, s katerimi krepi celotno telo.

Ključ je v zmernosti

Igralka je že večkrat povedala, da se ji ključ do zdravega telesa zdi v zmernosti. Rada skrbi za redno gibanje in uravnoteženo prehrano, vendar obenem ni prestroga do sebe.

"Vse počnem v zmernih količinah. Ne preveč hrane, ne preveč vadbe, ne preveč ničesar. Vse zmerno," je izjavila v enem od intervjujev.

Vir: thethings.com

Bonus video: Kakšen odnos do hrane imamo Slovenci?

Pojasnjuje prehranska strokovnjakinja Dajana Smolnik.