Prehrana Promocijsko sporočilo

Povsem nova izkušnja pri pripravi hrane

27. 12. 2017
Deli
Povsem nova izkušnja pri pripravi hrane (foto: Braun)
Braun

Božično novoletni praznični dnevi so običajno tisti del leta, ko še posebej radi  ustvarjamo v kuhinji. Ne samo da s svojimi jedmi razvajamo svoje najbližje, pogosto kuhamo in pečemo skupaj z družinskimi člani,  tudi z najmlajšimi. Tako velikorat nastanejo najljubše družinske jedi, izvirne omake in najboljši piškoti…

Pri tem pa seveda ni vseeno, s čim si pri kuhanju pomagate.  Doslej najboljši Braunov palični mešalnik, MultiQuick 9, v kuhinjo prinaša revolucionarno tehnologijo, s katero boste zlahka kos tudi najtršim sestavinam. Njegova prva prednost so rezila ActiveEBlade, ki se pomikajo navzgor in navzdol in ki s 40 % manj moči zmešajo tudi najtrše sestavine.  Inovativna in gibljiva mešalna noga ima več  aktivne rezalne površine, rezultat pa je 2x bolj fino mešanje. Braunova patentirana tehnolgija SplashControl preprečuje brizganje, zato boste lahko ob kuhanju z MQ 9 brez nereda uživali v popolnih rezultatih svojega dela. 

Braun MultiQuick 9

Da je delo lažje in bolj prijetno, poskrbi  tehnologija Smart Speed, ki omogoča, da hitrost mešanja uravnavate z jakostjo pritiska na gumb. Nežen pritisk  za bolj grobe koščke in močnejši pritisk za bolj fino zmes – vse hitrosti se izbira intuitivno med delovanjem mešalnika, brez prekinitev.  Vrhunsko izkušnjo dopolnjuje tudi najmočnejši  Braunov  motor (1000 W) ki svojo moč samodejno prilagodi našim potrebam pri kuhanju. 

Ne dovolite, da vas kar koli ustavi pri ustvarjanju. Odslej  vas tudi najtrša hrana ne bo mogla upočasniti. Dodajte naslednji jedi vse tisto, kar menite, da je potrebno, malo kokosa, ingverja, temne čokolade ali mandljev – karkoli vam srce poželi. Z ročnim mešalnikom Braun MultiQuick 9 bo tudi najtežja naloga odlično opravljena.

Braun MultiQuick 9

RECEPT: Mousse iz čokolade, kokosa in čilija z lešnikovim drobljencem

Sestavine za 6 oseb:

Mousse                                                                        

  • 1cel svež kokosov oreh                                               
  • 1 posušen rdeč čili                                                        
  • 300 g temne čokolade                                                 
  • 80 g sladkorja
  • 3 beljaki 

Lešnikov drobljenec

  • 80 g olupljenih lešnikov
  • 20 g moke
  • 2 jedilni žlici sladkorja 

Priprava:

  • Najprej zmešajte čili s MQ 9 in ga postavite na stran.
  • Prepolovite kokosov oreh, odstranite zunanjo lupino in z lupilnikom zelenjave odstranite tanko rjavo kožico. Ohranite kokosovo vodo.
  • Postavite kokosovo meso in vodo v Braunovo posodo in ju z MQ 9 zmešajte v gladek pire. Po potrebi dodajte vodo.
  • Vmešajte temno čokolado in čili v prahu.
  • Zamenjajte nastavke z enostavnim klikom. Uporabite metlico in zmešajte beljake in sladkor, da nastane trda zmes. Dodajte čokoladni mešanici.
  • Nalijte v kozarce in pustite približno dve uri v hladilniku.
  • Drobljenec: Postavite vse sestavine v posodo in jih z ročnim mešalnikom MQ 9 (s pulznim načinom delovanja) na grobo zmeljite. Mousse posujte z drobljencem in okrasite s stepeno smetano.