Lepinja z zelenjavo

14. 2. 2010

Sestavine za eno osebo: zelena bučka, rdeča paprika, strok česna, žlica olja, sol, poper, 1 kumara, 100 g jogurta z manj maščobe, 2 žlici nasekljanega peteršilja, 1/4 lepinje.

PRIPRAVA:

1. Bučko in papriko narežite na koščke. Česen nasekljajte in pražite na olju. Dodajte zelenjavo, sol in poper. Kuhajte 10 minut.

2. Kumaro narežite na koščke. Zmešajte jih z jogurtom, peteršiljem, soljo in poprom. Kruh napolnite z zelenjavo in omako.

Čas priprave: 20 minut

379 kcal; 14 g maščobe; B: 14 g; OH: 49 g

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri