Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
721262

Foto: Sasa Prelesnik

V soboto smo se zbrali na Bledu, kjer je več kot 3000 tekačev teklo na desetkilometrski progi okoli Blejskega jezera. Tekli so tudi otroci in pa rekreativci, ki so pretekli 1200 metrov dolgo progo.

Tek okoli jezera - pravzaprav eno razdaljo okoli jezera in pol - se je začel ob 22. uri, ko je nastopila trda tema.  Vsi tekači so prejeli darilno vrečko, desertne vilice in še najpomembnejše, kremšnito!

Nočna 10ka je eden redkih tekov v tem delu Evrope, ki je dejansko nočni. Otroci, ki so tekli okrog Veslaškega centra so začeli teči ob 20. uri, rekreativci pa ob 18. uri.

Ves čas so tekače glasno vzpodbujali navijači in gledalci, vsi pa so se lahko sprehodili tudi med predstavitvenimi stojnicami in se posladkali s ponujenimi delikatesami.

Med udeleženci letošnje desetke so bili tekači iz 28 držav. Krog in pol okrog Blejskega jezera sta najhitreje pretekla Mitja Krevs v moški in Sonja Roman v ženski konkurenci, ki sta se med zmagovalce vpisala že lani.

Prireditev je tudi letos nosila dobrodelno noto. Po en evro od prijavnine, skupaj torej 3012 evrov, so organizatorji namenili društvu Ozara.

#vztrajam motiviramo 17. julij 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.