Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
thermana

Med vsemi #vztrajam objavami, objavljenimi septembra, oktobra in novembra smo izžrebali Anžetovo, njenov trud pa bomo nagradili z vikend paketom v Thermani Laško.

Nagrada je vikend paket (tri dni in dve noči) za dve osebi v Thermani Laško. Namestitev bo v dvoposteljni sobi standard, vključuje pa polpenzion. Kopanje bo neomejeno v hotelih Thermana Park Laško in Zdravilišču Laško, tudi na dan odhoda. Nagrajenec dobi tudi vstop v fitnes, kopalna plašča za odrasle, brezplačni internet v hotelu in hotelsko kartico ugodnosti. Seveda je vključen tudi program animacije, sprostitve in rekreacije v hotelu.

Neizmerno veseli in ponosni smo na vse dosedanje #vztrajam objave. Nekatere so nas nasmejale, nekatere navdušile in nekatere presenetile. Hvala čisto vsem in vsakemu posebej.

A to še ni vse! Vseslovensko gibanje #vztrajam teče naprej. Tudi v decembru in januarju, vse do olimpijskih iger v februarju. Še vedno bomo vsak teden izbrali top5 #vztrajam objave in vsak mesec boš tudi ti med dvajsetimi top objavami pomagal/a izbrati pet tistih, ki bodo nagrajene z luštnim in koristnim paketom izdelkov.

#vztrajam nagradni paket

V decembru pa poteka tudi praznični mesečni izziv Decembra Jaz #vztrajam. Pridruži se in vsak dan v nabiralnik dobi en nasvet, ki te bo navdušil, nasmejal in spomnil na pozabljeno. Pridruži se nam na jaz.vztrajam.si.

Vsekakor pa še vedno objavljaj svoje dobre in slabe trenutke na svoj Instagram, Facebook ali Twitter in jih označi z #vztrajam.

#vztrajam motiviramo 4. december 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.