Hitro sodobno življenje potrebuje tudi najhitrejši internet

Hitro sodobno življenje potrebuje tudi najhitrejši internet (foto: Profimedia) Profimedia
20. 5. 2022 Promocijsko sporočilo

Danes je hitri internet obvezna oprema vsakega gospodinjstva. Zabava, delo in izobraževanje so se v zadnjih letih še bolj pomaknili na splet, zato ves čas stremimo k še večji pretočnosti in še večjim hitrostim. 

V iskanju najhitrejših ponudb se je ponovno izkazal Telemach, ki je z vztrajno nadgradnjo lastne infrastrukture odgovoril na vse naše potrebe po čim hitrejšem internetu. Telemachovi fiksni paketi EON so namreč najhitrejši na slovenskem trgu, saj v paketih EON Premium omogočajo hitrosti kar do 1 Gbps, z nadaljnjim nadgrajevanjem GIGA omrežja pa želijo v bližnji prihodnosti doseči hitrosti celo do 10 Gbps.

»Pri Telemachu še naprej upravičujemo sloves podjetja, ki ne sledi zgolj trendom, ampak jih postavlja. Zavedamo se, da si naši uporabniki želijo vedno več, in to pomeni tudi vedno večje internetne hitrosti. S tem ko smo zasebnim uporabnikom ponudili hitrost do 1 Gbps, smo storili nov revolucionaren korak, podobnega kot pred kratkim na trgu mobilne telefonije, ko smo v kar dveh paketih ponudili popolno neomejenost prenosa podatkov,« pove predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina.

Telemach

Danes je vendarle ključno, da lahko vsi družinski člani naenkrat uživajo v spletnih vsebinah, ne da bi to vplivalo na hitrost interneta. Igranje iger na spletu, gledanje filmov v visoki ločljivosti, poslušanje glasbe, spremljanje pretočnih vsebin v živo ali pa predajanje več kot 22.000 naslovom v EON Video klubu so že esencialni deli našega prostega časa, kar samo po sebi zahteva solidno internetno povezavo, seveda pa to ne sme vplivati na kakovost preostalih aktivnosti, ki jih družina želi istočasno početi na spletu, kot so nakupovanje, pošiljanje elektronske pošte, pregledovanje spletnih strani, tudi raznoliko spletno komuniciranje, ki je danes nepogrešljiv del poslovnih in družabnih praks. 

Da bo vse teklo tako, kot mora, preverjeno zagotovijo paketi EON, poslovni paketi Biznis, paketi Biz Net in Biz DUO, ki prinašajo občutno višje internetne hitrosti, v teh dneh pa se še dodatno povečujejo hitrosti prenosa podatkov od in do uporabnika (upload in download). V paketu  EON Premium se tako hitrost z obstoječih do 600/60 povečuje na kar do 1000/100 Mbps, v paketu EON Full z do 300/30 na do 500/50, v EON Light pa z do 150/15 na do 200/20.