3 pravila, ki se jih pri vzgoji otrok strogo drži Kylie Jenner

3 pravila, ki se jih pri vzgoji otrok strogo drži Kylie Jenner (foto: Profimedia) Profimedia
25. 5. 2022

Kylie Jenner je bila pred leti ocenjena kot najmlajša milijarderka na svetu. Še danes je uspešna podjetnica, postala pa je tudi mama. Preverite, katerih pravil se strogo drži glede svojih otrok.

Prepoved gledanja televizije

Otroka od Kylie ne gledata televizije. Tako Kylie, kakor tudi njen partner, Travis Scott, se oba trudita, da njuna otroka čim manj časa preživita pred ekrani. Televizijo lahko gledata le izjemoma - njuna starejša hči si je denimo preko televizije lahko ogledala koncert svojega očeta, saj bi ogled v živo zanjo bil preveč kaotičen.

Izogibanje izpostavljanju javnosti

Sploh Kylie deli veliko svojega življenja na socialnih omrežjih ter v resničnostnem šovu "V koraku z družino Kardashian." Vseeno pa si ne želi izpostavljati svojih otrok. Že v času svoje prve nosečnosti se je umaknila iz javnosti, prav tako pa zelo redko objavi fotografije svojih otrok. Kylie in Travis delita zelo malo podatkov o svojih otrocih in si prizadevata, da njuno življenje ostaja čim bolj zasebno.

Strogo preverjanje obiskov

Kylie in Travis zelo pazita, koga spustita v svoj dom in kdo lahko obišče otroke. Vsak, ki se odpravi na obisk k otrokom, je deležen posebne varnostne preiskave. Starša to počneta predvsem zato, ker si ne želita, da bi kdo od gostov njuna otroka fotografiral in fotografije nato pokazal javnosti. Obenem pa morajo biti gostje popolnoma zdravi in morajo ob obisku nositi zaščitno masko.

Tako kot vsi starši, si tudi Kylie in Travis za svoja otroka želita le najboljše. O svojih odločitvah sta tudi večkrat spregovorila, seveda pa skozi leta tudi sama spreminjata pravila glede na potrebe svojih otrok.