5 pravil, ki se jih glede otrok strogo drži Kourtney Kardashian

5 pravil, ki se jih glede otrok strogo drži Kourtney Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2022

Tudi otroci zvezdnikov imajo posebna pravila v družini. Preverite, katerih pravil se pri svojih otrocih strogo drži Kourtney Kardashian.

Omejen čas pred zasloni

Otroci omenjene zvezdnice imajo določen omejen čas, ki ga lahko dnevno preživijo pred zasloni. Videoigre lahko denimo igrajo 30 minut dnevno med tednom in do 1 uro ob vikendih. Obenem ne dovoljuje uporabe telefonov ali tablic med obroki in omejuje čas.

Prepoved uporabe plastike za enkratno uporabo

Kourtney se zaveda okoljskega vpliva, ki ga ima plastika za enkratno uporabo. Zato v svoji hiši ne dovoljuje plastike za enkratno uporabo. S tem si želi poskrbeti tako za zdravje planeta, kakor tudi za zdravje svojih otrok.

Prehrana brez glutena in mlečnin

Zvezdnica je znana po tem, da ji veliko pomeni zdrava prehrana. Sama že vrsto let ne uživa glutena in mlečnih izdelkov, podobno pa se prehranjujejo tudi njeni otroci. Obenem pa si Kourtney prizadeva, da bi tudi šole začele nuditi bolj zdrave in hranljive obroke.

Izogibanje besedi "debel"

Kljub temu, da so v družini Kardashian znani po svojem videzu, si Kourtney ne želi, da bi se njeni otroci obremenjevali s tem, kako izgledajo. Pred otroci zvezdnica ne komentira svojega videza in ne uporablja pridevnikov, kot so, da je nekdo debel.

Oddaja "V koraku z družino Kardashian" se ne predvaja

Kourtney Kardashian se pojavlja v resničnostnem šovu "V koraku z družino Kardashian". V šovu so prikazani tudi njeni otroci, ki pa šova sicer ne  smejo gledati. Zvezdnica je mnenja, da je vsebina neprimerna za otroke, se pa zaveda, da jo bodo prej ali slej pogledali. Ko bo presodila, da bodo za gledanje dovolj stari, si bodo šov ogledali skupaj.