5 pravil, ki se jih pri vzgoji otrok strogo držita Blake Lively in Ryan Reynolds

5 pravil, ki se jih pri vzgoji otrok strogo držita Blake Lively in Ryan Reynolds (foto: Profimedia) Profimedia
8. 6. 2022

Blake Lively in Ryan Reynolds že leta veljata za enega najbolj vročih parov na svetu. Preverite, kako si razporedita starševske dolžnosti ter postavljata meje.

Poleg tega, da sta Blake Lively in Ryan Reynolds svetovno znana igralca in eden najbolj priljubljenih zvezdniških parov, sta tudi ponosna starša trem deklicam. Preverite, katera so tista pravila, ki se jih držita pri vzgoji svojih otrok.

Družina ostaja skupaj

Zvezdnikoma je izjemno pomemben čas, ki ga preživijo kot družina. Iz tega razloga si prizadevata, da družina vedno ostane skupaj. Če je eden od njiju na snemanju v tujini, gredo vsi z njim in tako prosti čas še vedno preživijo skupaj. 

Kot igralca imata oba precej zaseden urnik, vseeno pa imata dogovor, da ko en od njiju snema, drugi poskrbi, da v tem času ne dela. Tako lahko eden od staršev vedno poskrbi za pomladek, drugi pa se nemoteno posveti delu.

Prepoved kletvic

Ryan v svojih filmih pogosto preklinja in uporablja neprimerne izraze. A v enem od intervjujev je zagotovil, da je tako samo pred ekranom. "Doma z Blake ne uporabljava kletvic. Tudi na samih snemanjih otroci niso prisotni med snemanjem neprimernih prizorov," je povedal Ryan.

Čim bolj običajno življenje

Kljub temu, da sta oba zvezdnika svetovno znana, se trudita svojim otrokom zagotoviti čim bolj običajno življenje. Prizadevata si, da hčerk ne izpostavljata pretirano medijem.

Tudi na družbenih omrežjih zelo redko objavita fotografije otrok in jih spretno prikrijeta celo pred paparaci.

Enakomerno razporejanje dolžnosti

Ryan in Blake se trudita, da si starševske dolžnosti razporedita čim bolj enakopravno. Želita si, da se noben od njiju ne počuti kot, da mora opraviti večino dela. 

V enem od intervjujev se je Ryan celo pohvalil, da brez težav previje svoje otroke. "Ne verjamem v to, da bi ženske mogle prevzeti večino skrbi za otroke. Prej menim nasprotno. Moški, zamenjajte plenice svojim otrokom. Naučite se opravljati umazano delo. Zbudite se sredi noči. Iz vaše žene je prišel na svet nov človek, ona je naredila dovolj. Pomagajte ji tudi pri težkih in neprijetnih opravilih," je še dodal.

Enakopravnost med spoloma

Zakonca se zavedata, da so na svetu še vedno prisotne velike razlike v spolih. A si želita, da njune hčere verjamejo vase in sledijo svojim željam - tudi, če jih bo zanimalo nekaj, kar je sicer bolj "moška dejavnost".

Svojim hčeram ne želita dajati občutka, da nečesa ne zmorejo zato, ker so ženskega spola. Tudi svojim znancem in prijateljem prepovedujejo, da bi na kakršen koli način hčeram dali tak občutek.