Brezplačna delavnica: Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji

Brezplačna delavnica: Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji (foto: Profimedia) Profimedia
18. 3. 2015

V čast svetovnemu tednu doul - obporodnih spremljevalk - pri Materinskih krogih v Rdečem Šotoru pripravljajo brezplačne dogodke in delavnice za Mame vseh vrst. Vabljeni na brezplačno delavnico Pomen prepričanj in pričakovanj pri porodni izkušnji.

Kje: OŠ Prežihovega Voranca, Prežihova ulica 8,

Kdaj: četrtek, 26. marec ob 16.00 do približno 20.00

Informacije in prijave: ana@rdecisotor.com ali 068 16 41 60

O delavnici

Na srečanju se boste pogovarjale o pomenu nezavednih prepričanj, predsodkov in pričakovanj do poroda in o tem, kako le-ta oblikujejo porodno izkušnjo in predstavljajo prizmo, skozi katero doživljamo porod.

Govora bo o tem, kako nas lahko naša prepričanja omejujejo in morda preprečujejo drugačno izkušnjo. Ozaveščale bomo svoja prepričanja (glede poroda samega, glede porodnega sistema in možnosti, glede materinstva) in ugotavljale, ali so v skladu z znanimi resnicami o porodu, ali pa so plod družbenih stereotipov, družinske dediščine, strahov, itd.

Skozi meditacijo boste ustvarjale nova, ljubeča prepričanja in pričakovanja, ki vas bodo podpirala pri porodni izkušnji, poglobila vaše doživljanje in uvid in vam pomagala pri ustvarjanju izpolnjujoče porodne izkušnje.

Vabljene tudi na delavnico Porod kot obred prehoda

www.rdecisotor.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri