Nagradno z blagovno znamko Petit Bateau

24. 10. 2010

Aktivni.si v sodelovanju s francosko blagovno znamko Petit Bateau, ki je sponzor rubrike 'Za nosečke' na naši spletni strani, podarjamo 26 snežno belih in čudovito mehkih spalnih vreč za vašega dojenčka.

Kako sodelovati v nagradni igri?

Objavite fotografijo svojega dojenčka v njegovem najbolj ljubkem trenutku na naši Facebook strani.

Šest torkov zaporedoma bomo štirim, ki bodo všeč največjemu številu uporabnikov oz. ki bodo zbrali največje število 'Like-ov', podelili nagrado.

Poslane fotografije bomo tedensko objavljali v rubriki 'Za nosečke' na spletni strani www.aktivni.si.

Uporabnica, katere fotografija bo ob koncu nagradne igre imela največ Like-ov, bo svojega dojenčka lahko oblekla v trgovini Petit Bateau v vrednosti 300 EUR.

Veliko sreče!

Posebno obvestilo

Vse sodelujoče v nagradni igri z blagovno znamko Petit Bateau obveščamo, da je prišlo do neljube pomote, ki jo bomo odpravili, seveda v vašo korist. Zato brez slabe volje!

Francoski dobavitelj spalnih vreč za dojenčke, za katere se potegujete v nagradni igri, je namreč namesto le-teh pomotoma poslal paket 26 otroških bodijev, ki jih bomo vsem tedenskim zmagovalkam nagradne igre poslali takoj, ko boste izbrali barvo bodija za vašega dojenčka (obvestilo boste dobili po e-pošti). Izbirate med modro in roza barvo.

V opravičilo pa bo proizvajalec vsem (takoj po novem letu) dodatno podaril še spalno vrečo iz nove kolekcije Petit Bateau.