Aktualno Promocijsko sporočilo

Pozor: veliko jesensko znižanje rabljenih vozil pri vodilnem trgovcu

27. 10. 2023
Deli
Pozor: veliko jesensko znižanje rabljenih vozil pri vodilnem trgovcu (foto: promocijska fotografija)
promocijska fotografija

Če v teh čarobnih jesenskih dneh razmišljate o nakupu rabljenega vozila na priljubljenem portalu Avtonet ali morda raziskujete možnosti uvoza vozila iz tujine, ste zagotovo polni vprašanj o tem, kako pridobiti varno in zanesljivo vozilo, ki vam bo v prihodnje prineslo zgolj brezskrbne vožnje. No, imamo odlične novice!

Prihaja najstrašnejša noč v letu in pri vodilnem trgovcu z rabljenimi vozili v Sloveniji so se odločili, da vam pričarajo posebno Halloween vzdušje z dodatni popusti, ki veljajo od 27. 10. do 4. 11. 2023 oz. do razprodaje zaloge!

Odlična priložnost za nakup avtomobila

Tako je že mogoče na njihovi spletni strani www.porscheinterauto.net najti res privlačne priložnosti za tiste, ki želijo imeti rabljeno vozilo takoj. Ne glede na to, ali iščete družinsko vozilo, mestni SUV ali športni avto, je v njihovi ponudbi nekaj za vsakogar. Ena od najbolj izstopajočih lastnosti tega ponudnika je poudarek na kakovosti in video transparentnosti prikaza ohranjenosti vozil.

Preverite, katera rabljena vozila so v akciji

Novi cenovni pristop poživil povpraševanje

Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri podjetju Porsche Inter Auto, je delil, da je njihova nedavna prilagoditev cen naletela na izjemno pozitiven odziv trga. Florjanc nadaljuje: "S trenutnimi cenovnimi prilagoditvami na jesenskem trgu smo postali še bolj konkurenčni in opazili smo občutno povečanje zanimanja za različne modele vozil. Naša ponudba je količinsko omejena, saj so vozila že na zalogi v petih naših Porsche poslovalnicah in čakajo na nove lastnike. Zato velja tradicionalno pravilo - kdor prvi pride, prvi odžene. Preprosto in neprecenljivo!"

Na zalogi tudi najbolj iskani modeli v Sloveniji

Rok Florjanc, vodja prodaje rabljenih vozil pri podjetju Porsche Inter Auto, je z navdušenjem delil, da imajo na zalogi prav tiste avtomobile, ki so najbolj zaželeni in iskani v Sloveniji. Vse to je zdaj na dosegu roke! Njihova ponudba vključuje najbolj iskane modele avtomobilov, ki so poželi veliko zanimanja ter so pripravljeni, da vas popeljejo na nepozabne vožnje.

Vrhunski modeli Volkswagen, Škoda, SEAT, CUPRA in Audi

Pri znamki Volkswagen imajo v redni ponudbi na voljo priljubljene modele, kot so VW Polo, VW Golf, VW T Cross, VW Taigo, VW T Roc, VW Tiguan, VW Passat in VW Multivan. Če ste strastni oboževalec Škode, boste navdušeni nad modeli Škoda Fabia, Škoda Karoq, Škoda Superb, Škoda Octavia in Škoda Kamiq. Za tiste, ki želijo nekaj posebnega, pa imajo na voljo modele znamke SEAT, kot so Ibiza, Arona, Leon, Ateca in Tarraco, ter celo izjemno priljubljen model znamke Cupra, CUPRA Formentor. Ne pozabimo pa na prestižne modele znamke Audi, med katerimi najdete A3, Q3 in Q5.

TOP 3 RABLJENA PONUDBA

promocijska fotografija

promocijska fotografija

promocijska fotografija

promocijska fotografija

promocijska fotografija

Poglejte kanal YouTube Porsche Inter Auto Slovenija – Media, kjer je objavljenih že več kot 9.000 videoposnetkov.

promocijska fotografija

VIDEOPREGLED – popolna novost v Sloveniji

Pri podjetju Porsche Inter Auto nenehno sledijo novostim in najsodobnejšim pristopom, ki strankam zagotavljajo neprimerljivo izkušnjo nakupa rabljenih vozil. Ena izmed teh ekskluzivnih novosti je uporaba videokamere za podrobno snemanje vseh tehničnih elementov avtomobilov, kar pomeni, da lahko vsak kupec pridobi neposreden vpogled v resnično stanje vozila. To je prava revolucija pri nakupu rabljenih avtomobilov, v Sloveniji in tudi popolna novost na evropskem trgu! Dva zadnja primera objave:

Interaktiven prikaz vozila

Z uporabo videokamere lahko kupec zdaj interaktivno raziskuje želeno vozilo iz udobja svojega doma. Pravzaprav lahko z izjemno natančnostjo pregleda vozilo iz različnih zornih kotov ter preveri vsak detajl. Njihovi strokovnjaki opravijo temeljit pregled vozila na kar 250 različnih točkah, kar vam zagotavlja izjemno natančnost pri oceni vozila.

Neprekosljiva preglednost in zaupanje

Z uporabo te inovativne metode smo prepričani, da ne more nič ostati skrito. "S toliko dodatnimi kontrolami res težko kaj uide, saj se te na 250 točkah tudi zares opravijo," poudarja Florjanc. To pomeni, da pri Porsche Inter Auto strankam ponujamo izjemno preglednost in jim omogočamo, da natančno vedo, kaj kupujejo.

Osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo

Vsak kupec rabljenega avtomobila želi največ za svoj denar. Če ste se morda odločili napačno, ne skrbite. Pri Porsche Inter Auto, lahko do osmih dni po nakupu brez težav vrnete in zamenjate za bolj primerno možnost, ali pa preprosto prejmete povrnjeno kupnino. Brez nepotrebnih vprašanj in zapletenih pojasnil. Njihov cilj je, da vsak kupec najde vozilo, ki ustreza njegovim potrebam in željam. Razumemo, da se kdaj tudi zmotimo, zato smo tu, da vam pomagajo.

promocijska fotografija

Nepremagljivo jamstvo rabljenih vozil po celotni Evropi

Porsche Jamstvo Evropa Plus je res izjemno jamstvo in je na voljo za vsa vozila, starost katerih ne presega 10 let in so prevozila največ 200.000 km. S Porsche Jamstvom Evropa Plus ste deležni kakovostnega jamstva z razširjenim kritjem, ki velja po celotni Evropi. Jamstvo je vaša varnostna mreža, ki vam zagotavlja brezskrben nakup in vključuje številne prednosti. V obdobju do 24 mesecev bodo poskrbeli za vse morebitne napake brez vašega finančnega prispevka in brez omejitve prevoženih kilometrov. Pri popravilih uporabljajo samo najboljše originalne dele, vključno z vsemi ključnimi komponentami, kot so motor, menjalnik in električne enote. S tem se boste izognili visokim stroškom popravil v prihodnosti. Prednosti Porsche Jamstva vključujejo:

 • Veljavnost po celotni Evropi.
 • Brez dodatnih finančnih obveznosti s strani lastnika pri uveljavljanju jamstva.
 • Popravila brez omejitve zneska.
 • Veljavnost brez omejitve prevoženih kilometrov.
 • 100-odstotno kritje stroškov popravil.
 • Trajanje jamstva do 24 mesecev.
 • Možnost prenosa jamstva na novega lastnika v primeru prodaje vozila.
 • Vključeno nadomestno vozilo do 3 dni, če vaše vozilo ni pripravljeno za vožnjo v 3 urah.

Dodatni popusti ob financiranju in servisu vozil

Z vprašanjem financ je vedno povezano mnogo vidikov. Pri Porsche Inter Auto želijo kupcem olajšati dostop do svojega sanjskega avtomobila, zato vam ob financiranju nudijo dodatni popust v višini do 1.000 evrov na prodajno ceno vozila. Vendar pa nakup avtomobila ni končna postaja. Vzdrževanje je enako pomembno, saj želijo zagotoviti, da bo vaše vozilo vedno v optimalni formi, ko se znajde na cesti. Redno strokovno vzdrževanje je ključno za podaljšanje življenjske dobe vašega avtomobila. Pri Porsche Inter Auto imajo pripravljeno tudi posebno ugodnost za vas - servisni bon v vrednosti do 100 evrov.

Ekskluzivne prednosti pri Porscheju

Pri podjetju Porsche Inter Auto vam omogočajo, da pri nakupu rabljenega avtomobila izkoristite dodatne ugodnosti in hkrati sprejmete najboljšo odločitev pri nakupu svojega novega rabljenega vozila.

Zakaj rabljeno vozilo kupiti pri Porscheju?

 • Natančna videopredstavitev tehničnega stanja,
 • osemdnevna garancija za vračilo/zamenjavo,
 • preverjanje 250 kontrolnih točk Das WeltAuto,
 • vrhunsko Porsche Jamstvo Evropa Plus do 24 mesecev,
 • do 1.000 evrov popusta ob financiranju,
 • servisni bon do 100 evrov.

promocijska fotografija