Ta znana Slovenka nas je najprej navdušila v Exatlonu, zdaj pa se vrača na male ekrane

5. 7. 2024
Deli
Ta znana Slovenka nas je najprej navdušila v Exatlonu, zdaj pa se vrača na male ekrane (foto: Instagram @nivesoresnik (Posnetek zaslona))
Instagram @nivesoresnik (Posnetek zaslona)

Športnico bomo tokrat lahko spremljali v drugem resničnostnem šovu.

32-letna Nives Orešnik je znana kot osebna trenerka in miss Slovenije 2012, pred leti pa smo jo lahko spremljali tudi v resničnostnem šovu Exatlon. Zdaj pa je sporočila veselo novičko: septembra se vrača na male ekrane!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik)

Tokrat bo nastopila v vlogi trenerke v resničnostnem šovu Življenje na tehtnici. Gre pravzaprav za šov The Biggest Loser Slovenija v novi preobleki.

V prejšnjih sezonah so se tekmovalci osredotočali le na naporne treninge in strog prehranski režim, zdaj pa se bodo osredotočali tudi na druge dejavnike, ki vplivajo na spremembo življenjskega sloga. Cilj je predvsem to, da tekmovalci zdravo telesno težo ohranijo tudi po zaključku šova. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Življenje na tehtnici (@biggestloserslo)

"Takšna priložnost je na nek način tudi potrditev trdega dela, truda, da ti občutek, da delaš nekaj prav, in da lahko s sodelovanjem oddaji pustiš nek pečat in za zdrav način življenja motiviraš še več ljudi. Z ekipo imamo priložnost razširiti glas o možnostih napredka, spreminjanju življenja, novih začetkih, za sodelovanje pa me je prepričal tudi prenovljen koncept oddaje. Se pa zavedam, da v šovu tekmujemo, da za doseganje rezultatov nimamo toliko časa in pričakujem, da bodo, tako kot sem jaz, tudi tekmovalci pripravljeni na višjo prestavo in bolj športen, tekmovalen pristop," je Nives povedala za Žurnal24.

Poleg Nives bo kot trener nastopil tudi 41-letni Andrej Milutinovič, voditelj oddaje pa bo Klemen Bučan.

Se že veselite?

Ste vedeli, da je Nives Orešnik bila tudi gostja v Aktivni podkastu? Pogovoru z njo lahko prisluhnete tukaj:

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren