Aktualno Promocijsko sporočilo

Huawei Watch Fit 3 presega meje mode in tehnologije

4. 6. 2024
Deli
Huawei Watch Fit 3 presega meje mode in tehnologije (foto: Huawei)
Huawei

Huawei je s svojo novo pametno uro Watch Fit 3 naredil velik korak naprej v svetu nosljivih naprav. Ta izjemna ura združuje vrhunsko oblikovanje, napredne tehnologije in praktične funkcije, ki bodo navdušile vse, ki cenijo tako eleganco kot funkcionalnost. S konceptom "Fashion Squared" Huawei postavlja nove standarde v oblikovanju pametnih ur, ki niso le tehnološki pripomočki, ampak tudi modni dodatki.

Huawei Watch Fit 3 se ponaša z elegantnim kvadratnim dizajnom, ki je na voljo v petih čudovitih barvah: črni, rožnati, zeleni, beli in sivi. S kombinacijo različnih paščkov iz umetne gume, najlona ali usnja je ta ura popolna spremljevalka za vse priložnosti. Ne glede na to, ali gre za športne aktivnosti, poslovne sestanke ali večerne dogodke, bo Watch Fit 3 vedno izstopala in dopolnjevala vaš osebni stil.

Ura je opremljena z izjemno lahkim 4,6-centimetrskim (1,82-palčnim) zaslonom AMOLED 2.5D, ki dosega 77,4-odstotno razmerje med zaslonom in telesom ter ponuja 10 odstotkov večjo površino. To pomeni, da bo vaša vizualna izkušnja še boljša, ne glede na svetlobne pogoje. S točkovno svetilnostjo 1.500 kandel se zaslon samodejno prilagaja okolju, kar omogoča optimalno čitljivost v vseh pogojih, od svetlega sončnega dne do temnih notranjih prostorov.

Stilsko prilagodljiva za vse priložnosti

Ena od največjih prednosti Huawei Watch Fit 3 je njena prilagodljivost različnim stilom in priložnostim. S svojim sodobnim dizajnom in široko paleto barv ter materialov paščkov je ta ura popoln dodatek za vsakodnevno uporabo. Lahko jo nosite v fitnesu, na rekreaciji, na prostem, v pisarni ali celo na večernem dogodku - vedno bo izstopala in dopolnjevala vaš videz.

Huawei

Zaobljeni vogali, oglati robovi, pravokotna številčnica in barvita krona so elementi, ki prispevajo k njenemu mladostnemu in drzno elegantnemu videzu. S tem dizajnom Huawei uspešno združuje estetiko z zmogljivostjo, kar je ključna lastnost vseh njihovih izdelkov. Pametna ura Watch Fit 3 je tako primerna za vse, ki cenijo estetiko in funkcionalnost, hkrati pa želijo izstopati.

Huawei Watch Fit 3 ni le lep dodatek, ampak tudi izjemno zmogljiva naprava. Poleg vseh estetskih lastnosti prinaša tudi praktične izboljšave, ki znatno izboljšajo uporabniško izkušnjo. Izjemno lahek zaslon AMOLED 2.5D omogoča boljšo čitljivost in prilagodljivost različnim svetlobnim pogojem, kar pomeni, da boste vedno lahko jasno videli vse informacije na zaslonu, ne glede na to, kje se nahajate.

Inovativne funkcije za aktivno življenje

Huawei Watch Fit 3 ni le modni dodatek, temveč tudi izjemno zmogljiva naprava za sledenje vašim športnim dejavnostim in zdravju. Podpira kar 100 športnih načinov, med katerimi so tudi novi, kot sta padel (hibrid med tenisom in skvošem) in e-šport (športno igranje videoiger). Ta ura je idealna za vse, ki uživajo v aktivnem življenjskem slogu in želijo spremljati svoje dosežke.

Tekači bodo še posebej navdušeni nad novim načinom "Track Run", ki z vgrajenim enopasovnim pet-sistemskim čipom za satelitsko določanje položaja natančno beleži pot. To pomeni, da boste lahko natančno sledili svojim tekaškim potem, jih delili s prijatelji in prejemali njihove poti, kar bo dodatno spodbudilo vašo motivacijo.

Aplikacija "Ostani v kondiciji", ki je bila prvič predstavljena na urah družine Huawei Watch GT 4, je zdaj še boljša. Dodana je prehranska analiza, ki vam bo pomagala spremljati vaše prehranjevalne navade in uravnavati telesno težo na podlagi znanstvenih načel. Poleg tega vam bo ura ponujala pametna priporočila za vadbo, prilagojena vašim navadam in vremenskim razmeram, kar bo omogočilo še bolj učinkovito vadbo.

Huawei

Celovita skrb 

Huawei Watch Fit 3 je opremljena s tehnologijo Huawei TruSleep 4.0, ki sledi vašemu spanju in nudi vpogled v druge zdravstvene kazalce. Ta tehnologija omogoča natančnejše zaznavanje faz spanja in prilagojene interpretacije zabeleženih podatkov, kar vam pomaga bolje razumeti in izboljšati kakovost spanja.

Funkcija zavedanja dihanja med spanjem je še ena izmed pomembnih novosti, ki bo marsikoga razveselila. Ura je tanka in lahka, zato med spanjem ne boste čutili, da je na zapestju, kar omogoča udobno nošenje vso noč.

Huawei Watch Fit 3 je opremljena tudi s tehnologijo spremljanja srčnega utripa Huawei TruSeen 5.5+, ki jo najdete tudi v vrhunski pametni uri Huawei Watch 4 Pro Space Edition. Ta tehnologija omogoča natančno merjenje srčnega utripa, tudi v razmerah, ko optično tipalo sprejema šibak signal. To pomeni, da boste vedno imeli natančne podatke o svojem srčnem utripu, kar je ključnega pomena za spremljanje zdravja.

Uporabnicam je na voljo izboljšano upravljanje reproduktivnega zdravja z razširjenim koledarjem, ki po novem poleg trenutnih prikaže še predhodne in pričakovane datume menstrualnega cikla. Novost je še funkcija zapisovanja simptomov (Symptom Recording), po zaslugi katere je beleženje podatkov o menstruaciji preprostejše, skrb za zdravje žensk pa bolj premišljena.

Pametno uro Huawei Watch Fit 3 je mogoče povezati z vsemi napravami z operacijskim sistemom Android ali iOS. Do izraza pa pride v povezavi z izrednim pametnim telefonom Huawei Pura 70 Pro, saj si obe napravi delita Huaweievo vizijo združevanja mode in tehnologije (Fashion Forward).

Huawei

Huawei Watch Fit 3 ni le ura – je izraz vašega življenjskega sloga, modne izbire in predanosti zdravju.