Aktualno Promocijsko sporočilo

Ko se oddih spremeni v pravljico

1. 7. 2024
Deli
Ko se oddih spremeni v pravljico (foto: Jasenka Haleuš)
Jasenka Haleuš

Iz Zagreba do Zagorja in njegovih skritih draguljev pridete v približno 40 minutah vožnje. Tam na vas poleg kakovostnih vin in dih jemajoče narave čakata tudi zdravilno blato in termalna voda, ki zdravi in razvaja. 

Na izvirih termalne vode z naravno temperaturo 33 °C je nastal tudi termalni zaklad – fango. Termalno vodo in fango enostavno morate poskusiti, zlasti če imate težave z revmo, išiasom, artritisom, celulitom ali kakršnimi koli bolečinami v mišicah, sklepih ali kosteh. 

Terme Tuhelj stojijo na samem izviru termalne vode in zdravilnega blata. Ob nastanitvi se lahko tu razvajate tudi z bogato wellness in spa ponudbo, vodni planet pa je poln atrakcij ter tretmajev za sproščanje. V Donji Stubici so Terme Jezerčica, katerih vodni park je priljubljena destinacija za velike in male, z restavracijo in bogato wellness in spa ponudbo. Aquae Vivae združuje notranje in zunanje bazene s številnimi vodnimi atrakcijami, kot so divja reka in tobogani, celo bazeni za potapljanje. Namestitev in razvajanje v termalni vodi lahko združite tudi v Hotelu Matija Gubec, Hotelu Villa Magdalena in Hotelu Kaj

Robert Glavak

Ko je destinacija območje, prepleteno z očarljivimi razgledi in naravnimi lepotami, kakršno je Zagorje, je nastanitev v kampu mamljiva ideja. Kampi so najpogosteje bližje naravi, zato za vse, ki si želite spoznati zelene griče Zagorja, predlagamo, da premislite prav o kampih.

Prvi predlog je pravo razkošje, daleč od mestnega vrveža, v neposredni bližini vodnih atrakcij in kulturno-zgodovinskih znamenitosti Hrvaškega Zagorja. Gre za glamping vas Term Tuhelj – Glamping village Terme Tuhelj. Ravno tam na vas čaka 26 luksuznih, klimatiziranih in ogrevanih mobilnih hišk s petimi zvezdicami, da vam še polepšajo bivanje v Zagorju, ki že samo po sebi asociira na pravi wellness. V glamping vasi so wellness bazen z vodnimi masažami in otroški bazen z vodnimi atrakcijami, wellness oaza s finskimi in parnimi savnami ter soba za masažo, whirlpoolom in območji za sproščanje. 

promocijska fotografija

Terme Jezerčica skrivajo še en kamp, ki svoje goste sprejema vse leto. Kamp Terme Jezerčica je nameščen poleg Hotela Terme Jezerčica na izviru termalne vode v Donji Stubici. Opremljen je z ogrevanim sanitarnim objektom z zasebnimi kopalnicami, na parcelah za mobilne hiške in prostore za kampiranje pa so sodobni priključki. Za tiste, ki nimate svoje hiše na kolesih, so tu mobilne hiške, hišni ljubljenčki pa so dobrodošli. 

Kamp Terme Jezerčica je popoln za družine in obiskovalce, željne aktivnih počitnic, bogata izbira športno-rekreacijskih vsebin in animacijski program pa zagotavljajo dobro zabavo tako za velike kot male. Z nastanitvijo v kampu je dostop do vodnega parka brezplačen, v bližnjem hotelu pa je možno nadomestiti izgubljene kalorije. 

promocijska fotografija
promocijska fotografija