Kaj se dogaja? Ena najbolj priljubljenih pekarn v Ljubljani zapira svoja vrata

20. 10. 2024
Deli
Kaj se dogaja? Ena najbolj priljubljenih pekarn v Ljubljani zapira svoja vrata (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Požela je veliko uspeha, zdaj pa zapira svoja vrata.

Ana Roš je nedvomno ime, ki ga pozna vsak ljubitelj kulinarike. S svojo Hišo Franko je postala prva slovenka, ki je prejela Michelinovo zvezdico, danes pa se njena restavracija ponaša kar s tremi Michelinovimi zvezdicami. 

Pred dvema letoma je ta svetovno znana kulinarična mojstrica svoje dobrote ponudila tudi v centru Ljubljane: odprla je svojo pekarno, ki je takoj postala prava uspešnica. Pred vrati pekarne se je vila dolga vrsta, izdelki pa so dan za dnem bili razprodani v le nekaj urah.

Ne spreglejte:

Pekarna Ana pa se zdaj, vsaj za nekaj časa, zapira. Na vratih je stranke namreč presenetilo obvestilo, da pekarna do nadaljnega zapira svoja vrata. Ob tem ni pojasnjenega vzroka zaprtja, prav tako zaenkrat še ni znano, koliko časa bo pekarna zaprta.

Kaj se dogaja? Ena najbolj priljubljenih pekarn v Ljubljani zapira svoja vrata
Osebni arhiv

Vsekakor držimo pesti, da se bo pekarna kmalu ponovno odprla svoja vrata in da bomo lahko ponovno uživali v slastnih rogljičkih, cruffinih, piškotih, cimetovih rolicah, sendvičih in drugih dobrotah.

Kako učinkovito regenerirati telo po Ljubljanskem maratonu: Nasveti za aktivno okrevanje in vrnitev k teku

Novo na Metroplay: Kako lahko vzdržujemo mišično maso ter preprečimo težave, kot so sarkopenija in osteoporoza?