Sašo Dončić: "Gabriela je prelepa, zdrava dojenčica in nenormalno sem ponosen"

31. 1. 2024
Deli
Sašo Dončić: "Gabriela je prelepa, zdrava dojenčica in nenormalno sem ponosen" (foto: profimedia)
profimedia

Sašo Dončić je v Metropolitanovem intervjuju za portal podkastov Metroplay med drugim ganljivo spregovoril tudi o tem, kako se počuti, ker je prvič postal dedek.

Ker spoštuje željo Luke, da naj čim manj razkriva javnosti, je bil pri izbiri besed o svoji vnukinji Gabrieli previden. Nekoliko bolj se je razgovoril o tem, kako se sam počuti kot dedek.

"Počutim se fenomenalno, to je privilegij in dejstvo je, da se še stoodstotno ne zavedam, ampak bo počasi," je povedal, nato pa o mali Gabrieli, ki je zdaj tudi ameriška državljanka, ker se je tam rodila, še povedal: »Je zdrava in prelepa,« in dodal: "Ko je mene videla, me je takoj prepoznala.

Sašo je v intervjuju z novinarko Urško Pirš še povedal, da je težko držal zase novico o tem, da Gabriela prihaja. "Moram priznati, da so bili trenutki, ko je bilo to težko. To je bilo obdobje, ko sem bil nenormalno ponosen in bi marsikomu povedal, ampak sem spoštoval Lukovo željo in sem se tega držal."

Oba pri 24 letih postala prvič očeta

Zanimivo je, da sta tako Saša kot Luka pri mladih 24 letih postala očeta. Saša pravi, da nasvetov Luki o starševstvu ni dajal, mu pa pove vse, kar ga zanima.

"Najboljša metoda je ta, da se to sam nauči, saj kot pravi pregovor sto babic, kilavo dete," zaključi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Naj spomnimo, da je Saša prvič postal oče 28. februarja 1999, na dan, ko se je rodil Luka. Takrat se je njegovo življenje spremenilo na boljše in lepše. "Otrok je krona razmerja, otrok je tisto, za kar se živi, postaneš odgovoren." Drugič je postal oče 18 let pozneje in ima danes še 6-letno Tijano. Na vprašanje, kako je bilo drugič, ko je že imel izkušnje, pravi: "Mi moški dozorimo pozneje, ko sem dobil Tijano, je bilo drugače. Sploh je pa razlika med fantom in punčko. Fantje so bolj na mamice, punce bolj na očete. Ampak kar se tiče ljubezni in nadnaravne ljubezni do otroka, to je pa vse isto."

Celotnemu pogovoru (in podkastu) s Sašo Dončićem lahko prisluhnete TUKAJ

Saša Dončić še nikdar tako osebno: "Zakaj sem molčal o Gabrieli in kako je, ko se z Luko pomeriva na igrišču"

Novo na Metroplay: "Slovenski hribi postajajo preobremenjeni" | Matjaž Šerkezi