Kdo je najbolj fatalna ženska leta 2024 v Sloveniji? Na gala prireditvi so okronali ...

31. 5. 2024
Deli

Izbrali so fatalno žensko leta 2024.

V Kongresnem centru Brdo so razglasili najbolj fatalno žensko leta 2024. Za laskavi naslov Femme Fatale 2024 se je potegovalo osem usodnih Slovenk: pevka Nina Donelli, vplivnica Katarina Benček, pevka Nika Zorjan, voditeljica informativnega programa Svet24 Milena Novak, vplivnica in modna poznavalka Tjaša Kokalj Jerala, igralka Gaja Filač, voditeljica na radiu Aktual Martina Švab in igralka Aleksandra Balmazović. Dogodek je vodil Goran Obrez, na prireditvi sta nastopili glasbeni skupini Flirrt in Booom!

Zmagala je Martina Švab in tako nasledila deskarko na snegu Glorio Kotnik, ki je zmagala lansko leto.

Nominiranke so blestele v gala oblekah. Gaja Filač je nosila kreacijo Matica Velerja, Aleksandra Balmazović kreacijo Maja Ferme Fashion, Nino Donelli je oblekla Jerneja Podbevšek Zhembrovskyy, Tjašo Kokalj Jerala Maja Štamol, Katarina Benček in Nika Zorjan sta nosili unikatni obleki Marije Padjan iz L'avenue Showroom, Martina Švab in Milena Novak pa sta nosili kreaciji White Couture.

Jure Klobčar

Zmage ni pričakovala

Zmagovalka je po razglasitvi povedala, da je izredno presenečena. "Tresem se, to se zgodi samo kdaj ponoči iz posebnih razlogov, saj veste katerih (smeh). Zdaj pa zaradi presenečenja. Vem, da bom zvenela kot miss sveta, ampak res nisem pričakovala zmage in vesela sem, da sta tukaj tudi moja najmlajša Mia in Marcel, da sem jima v dokaz, da se v življenju vse da s trdim delom in trudom. Iz preproste kmečke punce v fatalno žensko 2024," je z nasmehom na obrazu povedala Švabova. 

Jure Klobčar

"Žensko naredi fatalno njen značaj. Pa zaupanje vase! Fatalna ženska je samozavestna, močna, karizmatična, neodvisna, iskrena, zapeljiva, sofisticirana in izžareva neko skrivnostno privlačnost ter magnetično energijo, ki privabi in očara vse okrog nje. Daleč od tega, da stavi samo na popoln videz. Fatalnost se kaže v odnosu, pristopu, energiji, začuti pa v pogledu," je za Svet24 o fatalni ženski povedala Švabova. 

Novo na Metroplay: "To so osnovni stebri zdravja" | Nina Dušić Hren