Bo Tjaša Marolt kos matematičnemu izzivu? (VIDEO)

Bo Tjaša Marolt kos matematičnemu izzivu? (VIDEO) (foto: Jernej Kokol) Jernej Kokol
28. 5. 2019

Svet se deli na tiste, ki z lahkoto rešujejo matematične zanke in uganke, ter tiste, ki so jim števila in računske operacije nekaj popolnoma tujega.

Ta dva spektra sta prisotna tudi pri družini Marolt, ki se prav v teh dneh preizkuša v sklopu zabavnih izzivov Borotalco z naslovom Kdaj dvigneš roke?

V nadaljevanju preverite, kaj je mlada družinica pripravila tokrat.

Tjaša plačevanje položnic in urejanje vseh drugih računovodskih opravil vsak mesec z veseljem prepusti Juretu, tokrat pa se bosta njuni vlogi zamenjali, saj ji je Jure v tretjem od šestih video izzivov Borotalco zastavil nalogo, da izračuna, koliko bo morala družina odšteti za plačilo vseh položnic.

»Vsak mesec je to moja naloga, ki jo ima za samoumevno. Povem le to, koliko bova plačala in nezainteresirano pokima. Sedaj pa se bo sama preizkusila v tem, kako pridem do končne številke,« je izbiro tretjega izziva komentiral Jure.

Kaj pa o svojem drugem izzivu meni Tjaša?

»Ne maram številk in ne maram računov, še najmanj pa jih imam rada, ko so skupaj. Ampak od Jureta nisem pričakovala lahkih izzivov. Tako da sem prepričana, da nama bo z Zarjo uspelo,« je povedala in se skupaj z Zarjo podala v svet števil.

Poglejte si spodnji video, v katerem Tjaša tudi razkrije nagrado, za katero se boste lahko potegovali po šestem izzivu.

Tjaša je tudi tokrat uspešno premagala zastavljen izziv, čeprav je med seštevanjem imela polne roke še z malo Zarjo, ki na koncu sploh ni bila več navdušena nad vsemi številkami.

Boljša novica kot rezultat računanja pa je ...

To, da boste čez nekaj tednov, po šestem izzivu, lahko sodelovali v nagradni igri in se potegovali za zabaven dan z družino Marolt v Termah Čatež.

Več o tem, kako sodelujete, razkrijemo kmalu …

Še ne poznate Maroltkov?

To so Jure in Tjaša ter njuni nadobudni hčerki Višnja in Zarja, ki s svojimi zapisi o družinskih prigodah na blogu Ljubki nesmisel osvajajo srca številnih bralcev.

V maju Jure in Tjaša premagujeta najrazličnejše izzive, pri katerih so njun skriti zaveznik izdelki Borotalco. Ti poskrbijo, da lahko po vsakem izzivu brezskrbno dvigneta roke, saj jima ni treba skrbeti, da ju bo izdal neprijeten vonj.

Odgovorite na vprašanje in se potegujte za paket Borotalco!

Borotalco poskrbi za brezskrbno premagovanje izzivov.

Če želite tudi vi brezskrbno premagovati svoje izzive v družbi izdelkov Borotalco, odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za paket Borotalco. Nagrado preverite TUKAJ.

NAGRAJENKA JE: Anja K.

Borotalco Intesive - občutek svežine, ki traja

Za brezskrbno, predvsem pa dišeče napenjanje sivih celic ter reševanje takšnih in drugačnih ugank bodo poskrbeli dezodoranti Borotalco Intensive, ki se ponašajo z močnejšo formulo za dolgotrajno delovanje. Njihov prijeten vonj vas bo nostalgično popeljal v preteklost in priklical spomine iz otroštva.

Občutek svežine bo tako zagotovljen tudi ob večjih fizičnih naporih, dodatna prednost dezodorantov pa je tudi to, da so koži prijazni, saj so dermatološko testirani in ne vsebujejo alkohola.

Za prihodnje izzive Borotalco spremljajte Jureta in Tjašo na njunih družbenih omrežjih, vse novosti o izdelkih Borotalco pa obiščite Facebook stran Borotalco Slovenija.

Preverite še:

Tjašin prvi izziv: Bo Tjaši uspelo narediti deset sklec? (VIDEO)

In izziv, s katerim se je moral spopasti Jure: Kako se je Jure znašel med gredicami? (VIDEO)