Bo Tjaša uspešno opravila zadnji izziv?

Bo Tjaša uspešno opravila zadnji izziv? (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
12. 6. 2019

Ena izmed spretnosti, ki jo mora vsak starš hitro osvojiti je uspavanje svojega otroka. Pri družini Marolt si za uspavanje Jure in Tjaša deklici razdelita, eno dobi mama, drugo očka. Tokrat pa se bo z uspavanjem obeh hkrati morala soočiti Tjaša v predzadnjem od šestih izzivov Borotalco »Kdaj dvigneš roke«.

»Verjetno vsak starš tretjino svojega življenja porabi za uspavanje otrok. Eden še gre, dva sta pa že podvig, še posebej za enega starša. Tako da, Tjaša, iz čiste ljubezni in naklonjenosti je tvoj nov izziv, da uspavaš obe punci hkrati,« je povedal Jure in Tjaši predal eno izmed najtežjih starševskih opravil.

Tjaša ni pokazala večjega navdušenja nad svojim izzivom, saj se dobro zaveda, da malčki časa za spanje ne cenijo tako kot odrasli.

»Hvala, Jure, res. Dojenčka pa triletnico. Pa še nobena od njiju ne spi rada. Verjetno bom kar sama pred njima zaspala, ker bom obupala. Ampak trud šteje,« je povedala o svoji nalogi.

V spodnjem videu preverite, ali je res zaspala pred navihanima hčerkicami in kakšno oceno ji je namenil Jure.

Tjaša je tako opravila še svoj zadnji izziv in si prislužila odlično oceno, Jureta pa prihodnji teden čaka še ena, čisto zadnja naloga.

Nato boste lahko sodelovali v nagradni igri in se potegovali za prijeten dan, poln vodnih vragolij v Termah Čatež, v odlični družbi mlade družine Marolt.

Preverite še: Kako Jure Marolt prvič v življenju speče jajce na oko (VIDEO) 

Jure in Tjaša Marolt ustvarjata priljubljen blog Ljubki nesmisel, na katerem se pogosto znajdeta tudi njuni nadobudni hčerkici Višnja in Zarja. V preteklih tednih sta se soočala z različnimi nalogami v sklopu zabavnih izzivov Borotalco z naslovom »Kdaj dvigneš roke«. Pri vseh podvigih so ju spremljali izdelki Borotalco, ki so poskrbeli za dnevno dozo svežine in prijetnega vonja.

Odgovorite na vprašanje in se potegujte za paket Borotalco!

Borotalco poskrbi za brezskrbno premagovanje izzivov.

Če želite tudi vi brezskrbno premagovati svoje izzive v družbi izdelkov Borotalco, odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za paket Borotalco. Nagrado preverite TUKAJ.

Borotalco Invisible

Tudi na prvi pogled enostavne in spokojne naloge nam lahko predstavljajo večji napor, kot smo sprva pričakovali. Da jih boste sproščeno in brezskrbno opravili, posezite po dezodorantih Borotalco Invisible, ki zaradi edinstvene formule z delci mikrotalka vpijajo znoj, uravnavajo dihanje kože in zagotavljajo bolj suho kožo.

Njihova dodatna prednost pa je, da zmanjšujejo nastanek rumenih madežev na svetlih oblačilih in belih madežev na črnih oblačilih.

Za prihodnje izzive Borotalco spremljajte Jureta in Tjašo na njunih družbenih omrežjih, vse novosti o izdelkih Borotalco pa poiščite na Facebook strani Borotalco Slovenija.