Kako Jure Marolt prvič v življenju speče jajce na oko (VIDEO)

Kako Jure Marolt prvič v življenju speče jajce na oko (VIDEO) (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
4. 6. 2019

Jure in Tjaša sta že zakorakala v drugo polovico zabavnih izzivov Borotalco »Kdaj dvigneš roke«. Tokrat je Tjaša Juretu zastavila na prvi pogled nadvse preprosto nalogo, in sicer peko jajca na oko

Marsikomu bi se to zdelo mačji kašelj, a temu verjetno ni tako, če tega nisi še nikoli počel.

»Stereotipi gor ali dol, ampak dejansko še nikoli nisem pekel jajc. Veliko bolje jem, kot pa kuham, zato sem to opravilo z veseljem prepustil Tjaši. Še posebej zanimivo pa bo zato, ker mi bo za vratom visela Višnja, ki je prepričana, da je utemeljeni mali šef kuhinje,« je o svojih kuharskih izkušnjah povedal Jure in se z malo Višnjo podal za štedilnik.

V spodnjem videu preverite, ali mu je uspelo speči popolna jajca na oko.

»Če pa par jajc ne zna speči, potem pa tudi ne vem. Ne bom vedno doma, da bom kuhala za otroka. Včasih bo moral s ponvo v roki vskočiti tudi sam,« je Juretov izziv komentirala Tjaša.

Peko jajc je skrbno nadzorovala Višnja, ki pa je Juretove kuharske veščine niso najbolj navdušile in je zato svetovala končno oceno tri.

Jure bo torej peko jajc moral še malo povaditi, preden bo s svojimi kuharskimi kreacijami lahko navduševal celotno družino.

Jure in Tjaša od leta 2014 delita svoje družinske dogodivščine in starševske nasvete na priljubljenem blogu Ljubki nesmisel, ki z iskrenimi in pozitivnimi zapisi navdušuje številne bralce in sledilce.

Prav v teh dneh pa se v sklopu video izzivov Borotalco z naslovom Kdaj dvigneš roke? preizkušata v najrazličnejših nalogah, s katerimi se soočata v svojem vsakdanu. Pri tem ju spremljajo izdelki Borotalco, ki poskrbijo, da lahko po vsakem uspešno opravljenem izzivu zmagovalno in brezskrbno dvigneta roke.

Preverite: Bo Tjaša Marolt kos matematičnemu izzivu? (VIDEO) 

Prihaja posebna nagradna igra!

Kmalu bosta Jure in Tjaša pripravila posebno nagradno igro, v kateri se boste lahko potegovali za zabaven dan s simpatičnimi Maroltki v Termah Čatež.

Do takrat pa sodelujte v naši nagradni igri …

Odgovorite na vprašanje in se potegujte za paket Borotalco!

Borotalco poskrbi za brezskrbno premagovanje izzivov.

Če želite tudi vi brezskrbno premagovati svoje izzive v družbi izdelkov Borotalco, odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za paket Borotalco. Nagrado preverite TUKAJ.

NAGRAJENKA JE: Urška R.

Active za aktivne!

Dolgotrajen občutek svežine v vročih poletnih dneh prepustite dezodorantom Borotalco Active, ki se zaradi napredne tehnologije Odor-Converter™ in mikro kapsul aktivirajo prav ob povečanem potenju in so tako še posebej primerni za aktivne poletne dni.

Dezodoranti Borotalco Active so na voljo v dveh dišečih različicah, in sicer Citrus & Lime z vonjem citronke in limete ali Sea Salt z vonjem svežine morskih soli za vse, ki obožujete poletne dni in morski pridih.

Za prihodnje izzive Borotalco spremljajte Jureta in Tjašo na njunih družbenih omrežjih, vse novosti o izdelkih Borotalco pa obiščite Facebook stran Borotalco Slovenija.

Značke: izziv