100 obrazov Ljubljane: Pridružite se znanim in postanite obraz Ljubljane tudi vi

100 obrazov Ljubljane: Pridružite se znanim in postanite obraz Ljubljane tudi vi (foto: Jan Pirnat) Jan Pirnat
21. 9. 2016

Imate poseben talent, hobi, spretnost ali poklic? Ste v neposrednem ali posrednem stiku z Ljubljano? Pridružite se projektu 100 obrazov Ljubljane.

Ljubljana nepremičnine skrbijo za domove v Ljubljani in okolici ter si prizadevajo za spodbudno okolje za življenje in ustvarjanje, zato skupaj z znanimi Slovenci kot so Jelena Aščič, kreativsko-igralski par Aljoša Bagola in Iva Kranjc, akrobata Blaž Stanič in Filip Kržišnik ter televizijski napovedovalec Seku Conde ponujajo priložnost tudi vam, da se do 30. septembra prijavite in postanete pomemben del Ljubljane.

Projekt 100 obrazov Ljubljane predstavlja 100 edinstvenih posameznikov, družin, parov, ki bodisi živijo, bodisi delajo in/ali ustvarjajo v Ljubljani.

Vsak od njih ima svojo osebno zgodbo, zakaj mu je Ljubljana kot mesto zelo pri srcu. Uspešna slovenska fotografinja Urška Košir, ki poleg fotografiranja piše tudi za blog Doma v Ljubljani, bo obraze zanimivih osebnosti ujela v objektiv, ko ji bodo na znamenitih ljubljanskih lokacijah pripovedovali, kaj jih navdihuje.

Ujete trenutke življenja v Ljubljani si boste lahko ogledali na razstavi od 19. oktobra do 21. novembra na Krakovskem nasipu.

Blog Doma v Ljubljani prepleta umetniški in praktični pristop. Bralci cenijo odlične nasvete o nepremičninah, ki jih prispevata poznavalca direktorja podjetja Ljubljana nepremičnine, Predrag Todić in Mateja Todić Curk. Skupaj z družino bosta tudi onadva sodelovala pri projektu in s tem pripomogla k promociji Ljubljane in njenih znamenitosti.

Torej, zagrabite svojo priložnost in pokažite svoj obraz preko spletnega obrazca na povezavi Doma v Ljubljani.