3 najbolj kul prevozna sredstva te pomladi

3 najbolj kul prevozna sredstva te pomladi (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2019 Promocijsko sporočilo

Spoznajte tri prevozna sredstva, s katerimi ne boste le hitreje prišli od točke A do točke B, temveč boste z njimi na ulici delovali tudi trendno in zelo kul. To pomlad so med najbolj priljubljenimi ...

1 Rolka

Vsi vemo, da jih je na voljo več vrst; izberite tisto, ki se najbolje poda k vašemu življenjskemu slogu. Klasična rolka, izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo odlično vodljivost, elegantna rolka iz naravnega lesa, ki poudarja vaš modni slog, hitra in okretna rolka, idealna za vožnjo po mestu, ki se ponaša tudi z različnimi motivi ... Rolka vsekakor ponuja popoln prevoz, ki je hkrati ekološki in prav tako pozitivno učinkuje na naše splošno počutje.

2 Električna rolka

Hoverboard je zelo kul in zabavno pa tudi učinkovito in okolju prijazno prevozno sredstvo za vse generacije, ki hkrati omogoča izvajanje različnih trikov in akrobacij. Z lastnim ravnotežjem nadzorujete vožnjo, rolka se prilagaja vašemu gibanju in sprejema vaše gibalne ukaze. Kot taka vam prinaša obilo zadovoljstva in zabave pa tudi aktivne telesne aktivnosti, obenem pa je lahko tudi takih linij, da lepo poudari vaš izbrani okus.

3 Skiro

Z njim se lahko odpeljete, kamorkoli vam srce poželi! Priročni, preprosti za uporabo in izdelani iz izredno lahkih materialov, vam omogočajo hiter in prijeten prevoz med delovnim tednom, za vikend pa tudi zanimive krajše izlete, polne rekreacije in seveda uživanja. Če si želite novega, vam priporočamo, da hitro preverite to posebno ponudbo:

Ugodni telefoni + nora presenečenja = Telemachova spomladanska akcija! Ne spreglejte enkratne ponudbe ter si prek spleta zagotovite kar 6 mesecev brez naročnine na mobilna paketa ŠE VEČ in NAJVEČ. Oglejte si tudi bogat izbor telefonov in ob nakupu enega izmed njih se boste domov lahko odpeljali z novim skirojem! Ponudba traja do 6. maja, a pohitite, zaloge so omejene.