3 najhitrejši načini, kako se rešiti jesenske otožnosti

3 najhitrejši načini, kako se rešiti jesenske otožnosti (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
29. 10. 2021 Promocijsko sporočilo

Vas muči jesenska otožnost? Pogrešate poletje in dolge dneve? Razpoloženje v hipu izboljšate s temi tremi aktivnostmi.

Gibanje v naravi

Ni skrivnost, da vadba poskrbi za izboljšanje razpoloženja. Če jo izvajate še na
prostem, v naravi, najbolje nekje v gozdu, polnem negativnih ionov, pa se boste
počutili še posebej dobro – in lahko premagate tudi tesnobo, malodušje in otožnost. Gibanje v naravi namreč pomaga tako vašim možganom kot telesu.

Fizična aktivnost poviša srčni utrip in sproža endorfine, zato se boste v hipu počutili srečnejše in bolj polne energije. Že 20-minutni sprehodi po jesenski naravi trikrat na teden bodo poskrbeli za 20 odstotkov več energije.

Razvajanje v savni

Obiščite savno, privoščite si masažo telesa ali se potopite v termalno vodo. Ni boljše odločitve za dvig razpoloženja, kot je na primer razvajanje v savni. Poskrbeli boste tako za telo kot za duha, se dobro prečistili, sprostili in prerodili.

Maratonski ogled priljubljene serije

Le kaj je jeseni lahko bolj prijetnega in razvajajočega kot domači kino? Pripravite si najljubši topli napitek ali prigrizek in samo še uživajte!

Za pravo zabavo v dnevni sobi bo poskrbel Telemachov sprejemnik EON Smart Box, s katerim bo vsak televizor v hipu postal pametni televizor tako, da vam nikoli ne bo dolgčas. Svoje najljubše vsebine boste lahko spremljali do 7 dni nazaj v vseh paketih. Platforma EON omogoča tudi premikanje po časovnici s prikazovanjem slik, kar vam bo ogled z zamikom še dodatno olajšalo. Uživali boste v bogatem Video klubu z več kot 18 tisoč filmi in TV-serijami, hiter internet pa bo v vašo dnevno sobo popeljal najboljšo uporabniško izkušnjo. Pohitite in si zagotovite EON, ki je v posebni akciji novim naročnikom na voljo že za 19,90 evra mesečno za prvo leto vezave. Ste pripravljeni? Pripravite pokovko, daljinski upravljalec in toplo odejo!

Značke: EON Telemach