4 načini, kako bo novi Opel Grandland nadgradil vaše aktivno življenje

4 načini, kako bo novi Opel Grandland nadgradil vaše aktivno življenje (foto: Opel) Opel
5. 4. 2022 Promocijsko sporočilo

Naj vas več ne čudi, zakaj se vedno več ljudi odloča svoj domači vozni park nadgraditi s športnimi terenci. Drzni, popolnoma novi Opel Grandland zelo jasno namigne, kako je življenje s takšnim ubranim vozilom ne le bolj varčno in varno, ampak tudi bolj zabavno.

En hiter krog z novim Opel Grandlandom in smo že navdušeni. Naslednja generacija tega priljubljenega športnega terenca je videti – in čutiti – kot nekaj povsem edinstvenega. Osupne, ko se pripelje izza vogala in te ošvrkne z impresivnim sprednjim delom (pravijo mu Vizor – in to ime imajo tudi zaščiteno), ki ga izpopolnjujeta IntelliLux matrična LED žarometa.

Opel

Bolj kot ga spoznamo, bolj se potem začnejo razkrivati še izvrstne tehnične izboljšave, od nočnega vida (Night Vision), da je nočna vožnja še bolj varna, do 360-stopinjske panoramske kamere, ki omogoča popoln nadzor nad dogajanjem okoli avtomobila. A to še zdaleč ni vse – poskočni športni terenec, ki se ponuja celo v hibridni različici, odlično nadgradi aktivno življenje celotne družine.

Kaj vse še skriva novi Opel Grandland preverite na tej povezavi, mi pa poglejmo, kaj bo ta krasni novi poskočnež dodal v naša aktivna življenja.

Dovolj prostora za vse avanture

Prostorni terenec je kot naročen za avanturistični vikend s kampiranjem, saj ta aktivnost vedno zahteva precej opreme. Od seveda šotora in vseh obveznih potrebščin, da se med kampiranjem ne znajdemo lačni in prezebli, do vseh potrebnih rekvizitov za uživanje in aktivnosti v naravi. Aja, pa še kakšen mini kuhalnik bi bilo pametno spakirati.

Opel

Prostora je v Grandlandu več kot dovolj, sicer pa vam pri Oplu ponujajo še kopico dodatne opreme, s katero si svojega Grandlanda prilagodite popolnoma po vaših potrebah. Tudi kakšen lep, aerodinamičen strešni kovček bo Grandland z veseljem poveznil nase.

Udobno raziskovanje sveta

Lepota športnih terencev, kot je Grandland, je tudi v tem, da imajo že pripravljene možnosti nameščanja dodatnega prtljažnika za kolesa. S tem se reši marsikatera zagata varnega transporta vseh družinskih biciklov, za brezskrbno raziskovanje najlepših kolesarskih poti v Sloveniji.

Da si ne boste belili glave, na kateri kolesarki izlet vas bo Grandland zapeljal v prvih sončnih dneh, smo na vam na Aktivni.si že zbrali nekaj najboljših kolesarskih destinacij – tu so najlepše kolesarske poti v Sloveniji.

Avanture na stranpoteh

Saj je strašansko čeden tale Grandland, ampak verjemite, v njegovem DNA zapisu se še vedno skriva robustnost pravega športnega terenca. Če vas kdaj prevzame pustolovski duh in bi želeli z utečenih in lično asfaltiranih poti zaviti na bolj nepredvidljive stranpoti, bo Grandland z veseljem zagrabil tudi za nekoliko bolj razgibane poti.

Opel

Opremljen je namreč s sistemom Intelligrip, ki poskrbi, da je navor Grandlandovega dinamičnega pogonskega sklopa prav tam, kjer omogoča najboljši oprijem tudi v zahtevnejših razmerah. Le ne pozabite tu in tam pokukati na Pure Panel, kjer vam v novem Grandlandu digitalno prečiščeni podatki pregledno in intuitivno nizajo vse podatke, ki jih potrebujete, da se zaidete predaleč od poznanega sveta.

Opel

Varno na počitniško rajanje

Ni ga boljšega vlečnega vranca za vašo počitniško prikolico kot je močni športni terenec. 360-stopinjska panoramska kamera tu še dodatno priskoči na pomoč, da imate dober pregled nad okolico.

Če se odpravljate kam daleč, pa bo še kako dobrodošla tudi asistenca za vožnjo po avtocestah, ki opozarja na zapuščanje voznega pasu ali pa kot delno avtomatiziran sistem prevzame nekaj bremena dolgih voženj na svoja pleča. Tako boste tisto prekrasno in nadvse prestižno prikolico še toliko bolj varno pripeljali na želeno parcelo z razgledom na smaragdno morje.