5 aplikacij, s katerimi boste v hipu poskrbeli za boljše počutje

5 aplikacij, s katerimi boste v hipu poskrbeli za boljše počutje (foto: Telemach) Telemach
17. 9. 2021 Promocijsko sporočilo

Naložite na svoj pametni telefon aplikacije, ki pripomorejo k boljšemu počutju, sproščanju, dobremu razpoloženju in vzdrževanju zdravega življenjskega sloga. 

Prehranski navigator

Aplikacija, ki je plod slovenskega znanja, se vam pomaga zdravo in uravnoteženo prehranjevati tudi na delovnem mestu, kjer preživite kar tretjino dneva. S pomočjo te aplikacije za mobilne naprave lahko preverite, kako zdravo se prehranjujete in kaj vaše navade pomenijo za vaše telo na dolgi rok.

Lifesum

Če ste zapriseženi zdravemu življenjskemu slogu, bo aplikacija Lifesum vaša najboljša opora. Če pazite na vnos kJ (kalorij), jih bo Lifesum štel namesto vas, le pridno morate vnašati, kaj jeste. Opominjal vas bo tudi na zadostno pitje tekočine, vam postregel z zdravimi recepti in vas spodbujal h gibanju.

Personal Running Trainer

Mobilna aplikacija za tek vas prek avdioposnetkov usmerja do boljših rezultatov, hkrati pa beleži statistiko vaših tekaških dosežkov. Na začetku si izberete želeno razdaljo, na voljo so programi za 5, 10, 21 in 42 kilometrov, nato boste dobili navodila za trening – kdaj teči, kdaj zamenjati hitrost teka in kdaj počivati.

Tidal

Globalna pretočna glasbena storitev je na voljo vsem uporabnikom Telemacha in obljublja vrhunsko zvočno in vizualno izkušnjo, saj prinaša več kot 70 milijonov pesmi vseh zvrsti domače in tuje glasbe ter 250.000 najkakovostnejših video vsebin, vključno z glasbenimi videospoti, ekskluzivnimi prenosi koncertov in prireditev brez oglasov, ter na tisoče glasbenih seznamov, ki so jih ustvarili najslavnejši ustvarjalci. Za uporabnike Telemachovih fiksnih paketov EON Premium in mobilnih paketov NAJVEČ je TIDAL Premium vključen v storitev.

White Noise

Ko se zvečer odpravite k počitku, vas ne bo nič umirilo tako kot sproščujoči zvoki aplikacije White Noise. Naj vas uspava zvok poletnega vetra ali morskih valov. Pa lahko noč.

Značke: Telemach Tidal