5 pomladnih nasvetov za več energije in mladosten videz

5 pomladnih nasvetov za več energije in mladosten videz (foto: LifeClass) LifeClass
24. 3. 2022 Promocijsko sporočilo

Pomlad je tukaj. Slovenska Istra je odeta v tisoče drobnih cvetic, opojen vonj pa nas spremlja na vsakem koraku. Ta čudovit letni čas nas vedno napolni z optimizmom. Žal pa v paketu z njim pogosto pride tudi spomladanska utrujenost. Spodaj smo nanizali nekaj preprostih korakov, kako si pri tem pomagate.

1. Ohranjajte dnevno rutino

Zaposlite misli. Ne glede na to, da pomladni ritem hitrejši, zahtevnejši, to še ne pomeni, da si ne smete vsaj privoščiti sprostitve. Celo več – planirajte čas za meditacijo, masažo, sprehod, oddih ob morju. Mentalna kondicija vpliva tudi na ohranjanje fizične forme.

2. Preidite od toplih obrokov na solate

Spomladi zamenjajmo jedilnik in si privoščimo več sveže, nepredelane hrane. Razne kaše s svežim sadjem, vitaminske solate, smutiji in zgodnja zelenjava so super izbira.

3. Okrepite imunski sistem in se razgibajte

Pretežno sedeče delo lahko negativno vpliva na pretok krvi, kisika in energije po telesu zato se pogosto počutimo brez energije, smo razdražljivi in imamo željo po sladkem. Pomagajmo si z več gibanja. V LifeFit Portorož vam ob nakupu 3 mesečne vstopnice vse do junija priznajo 20 % popust na redno ceno.

4. Ne pozabite na nego obraza in telesa

Prehod iz hladne zime v toplejšo pomlad je zahteven podvig za organizem. Izsušena koža in lasje sta lahko posledica suhega zraka v notranjih prostorih. Poskrbite, da popijete dovolj vode, občasno pa si privoščite tudi nego obraza in telesa. V Termah Portorož so to pomlad na voljo trije novi programi za nego obraza z vrhunsko kozmetiko Thalion. Ti odpravljajo mimične gube in poskrbijo za svež videz. Če na nego obraza s Thalion kozmetiko pripeljete še prijateljico, vam do konca aprila priznajo 30 % popust na redno ceno.

5. Dihajte umirjeno

Ko imamo poln urnik obveznosti, pogosto 'pozabimo dihati'. S pravilnim dihanjem v svoje življenje prikličemo pozitivne misli, telo oskrbimo s potrebnim kisikom in se umirimo.

Zato globoko vdihnite vonj po morju in užijte pomlad.

Več na www.lifeclass.net.