"A gremo na piknik?" "A bo wi-fi?"

3. 7. 2018 Promocijsko sporočilo

V okviru natečaja s Skazo vam predstavljamo zapis prve blogerke, Petre, ki se nostalgično spominja piknikov z družino. Preverite, če se v njenem zapisu najdete tudi vi!

" Danes je sobota. Podmladek se valja v postelji, jaz pa študiram, kaj naj skuham za kosilo. Lenobno se prestavita v dnevno sobo in edini znak življenja je opaziti, ko se ravsata za daljinca. »A gremo na piknik?« Namesto odgovora mi postavita vprašanje: »A bo wifi?« Odločitev je padla: »Gremo na piknik!« Spontano, neobvezujoče, bomo že. 

Naši pikniki danes so v večini primerov tako imenovani guerila pikniki. Kot bi nam nekdo ponudil deset minut, da iz stanovanja odnesemo, kar potrebujemo. Nekaj povsem nerazumljivega za daljno leto 1984, ko je odhod na piknik vključeval pošten logističen zalogaj."

Več o dojemanju piknika kot praznika, domačih čevapčičih in pohanem piščencu pa si preberite na Petrinem blogu, ki ga najdete TUKAJ.

PETRA WINDSCHNURER 

Petra dela kot modna in lepotna urednica, samostojno sodeluje pri različnih projektih, povezanih s snovanjem vsebine za različne komunikacijske medije. Na svojem blogu s strastjo in umetelnim humorjem deli razmišljanje s podobnimi bralci, ki jih zanimata moda, umetnost in kultura.

IZDELKI SKAZA

Odlična rešitev za pravljično in zabavno doživetje v naravi je hitro sestavljivi 15-delni piknik in kamping set Pick&Go. Spretno zloženi in sestavljeni  kozarci, krožniki, pladenj, posoda, vmes še komplet jedilnega pribora in cedilo. Vse je pripravljeno, da lahko shranite in postrežete najljubše jedi, kar bo navdušilo vašo družbo. Pa tudi vas, le vrvico zategnete in že je vse zloženo, pospravljeno! Za seboj ne boste pustili naravi neprijaznega odtisa, kajti Pick&Go je narejen iz materiala na bio rastlinski osnovi, narejeni iz sladkornega trsa.