Aktivna zadrska pomlad z vonjem borovcev in morja

Aktivna zadrska pomlad z vonjem borovcev in morja (foto: Falkensteiner) Falkensteiner
1. 4. 2022 Promocijsko sporočilo

Razlogov, zakaj imamo radi pomlad, je veliko: mrzla zima je končno za nami, ob spomladanskem soncu in daljših dnevih pa začutimo potrebo, da bi čim več časa preživeli zunaj in si po zimskem mirovanju napolnili baterije. Sonce, narava, čudovita terasa in obkroženost z družino ali prijatelji je vse, kar potrebujemo, da, tako kot narava, spet zacvetimo. In kako si bolje napolniti baterije kot s potovanji? To pomlad doživite toplo dalmatinsko sonce, njen umirjen tempo ter vonj morja in borovcev, ki izžarevajo srečo in zdravje. Falkensteiner Premium Camping Zadar in Falkensteiner Club Funimation Borik bosta to pomlad popolno spomladansko izhodišče za odkrivanje kar nekaj zanimivih krajev, nove dogodivščine in počitek.

Falkensteiner

Podaljšan velikonočni vikend bo napolnjen z veselim otroškim smehom, kvalitetnim družinskim druženjem in nepozabno veliko nočjo v Dalmaciji! Ne glede na to, ali izberete hotelsko namestitev v Falkensteiner Club Funimation Borik ali udobne mobilne hišice in kampe Falkensteiner Premium Camping Zadar, bo to zagotovo nepozabna družinska velika noč v Dalmaciji! Tukaj boste našli različne zabavne aktivnosti, od velikonočnega zajtrka z največjim velikonočnim zajčkom na Hrvaškem, ki je visok kar 3,75 m, do iskanja pirhov, velikonočne družinske olimpijade, živahne mini diskoteke in še marsikaj. Izjemna ugodnost je brezplačno bivanje za otroke do 12 let. Da vse ne bi bilo namenjeno le otroški zabavi in smehu, je staršem zagotovljen sproščen in kvaliteten oddih z 20 % popustom na velnes storitve in tudi brezplačno uporabo hotelskih koles za družinske izlete v Zadar. Ta izjemna družinska ponudba različnih zabavnih tematskih vikendov se bo nadaljevala ves april in bo vikende na morju za mlade in stare naredila FUNtastične!

Falkensteiner Premium Camping Zadar je edini kamp s petimi zvezdicami v Dalmaciji z mobilnimi hiškami, ki navdušujejo s svojo zasnovo, popolnoma opremljeno kuhinjo in zasebno teraso za sproščujoče trenutke. Prefinjena zasnova hišk, zasebna plaža, odlična kulinarika in neokrnjena narava, ki se nahaja v bližini hotela Falkensteiner Club Funimation Borik, vam nudijo mirno okolje dišečega borovega gozda, obenem pa ste le nekaj korakov od središča Zadra. Uživajte v aktivni pomladi v Zadru, raziščite okolico s kolesom, uživajte v tenisu in skupinskih vadbah ali se prerodite v talaso in SPA centru. Bi lahko pomlad začeli na boljši način?!

Falkensteiner
Značke: Falkensteiner