Aktivne družinske počitnice z obilico zabave

Aktivne družinske počitnice z obilico zabave (foto: promocijski material) promocijski material
1. 6. 2020 Promocijsko sporočilo

Počitnice so pred vrati. Prihajajoči poletni dnevi so kot nalašč za osvežilen skok v bazen in ostale aktivnosti, za katere si med letom pogosto ne vzamemo časa. Zabave in norčij na bazenu se še posebej veselijo otroci. Privoščite si zdravo družinsko zabavo - ne pozabite na kopalke in se z družino odpravite na aktivni oddih v Medžimurje, v LifeClass Terme Sveti Martin, kjer vas bodo med drugim razvajali tudi z zdravo lokalno pridelano hrano.

Osvežujoča poletna avantura v Aquaparku Martilandia

Vodni park ponuja obilico aktivnosti za vse starosti, pohvali pa se lahko s kar 2.600 kvadratnimi metri vodnih površin. Različni tobogani, otroški bazen z vodnim igriščem, veliki rekreativni bazen s plavalnimi progami, vodni bar in številne točke s hrano in pijačo … Poskrbite pa lahko tudi za sprostitev celega telesa in se prepustite hedonističnim užitkom masaže pod baldahini, obogateni z eteričnimi olji lokalnih sestavin, izpod rok profesionalnega maserja … V Aquaparku Martilandia bo zagotovo vsak družinski član našel nekaj zase.

promocijski material

Kolesarjenje v objemu narave

Vinogradi, sadovnjaki, gozdovi, njive, potoki in reka Mura – vse to je čudovita narava, ki obkroža LifeClass Terme Sveti Martin in ki jo lahko z družino brezskrbno raziskujete na kolesih. Okolica namreč ponuja več kot 700 km kolesarskih stez, ki vas popeljejo po hrvaškem Međimurju in njegovih skritih in manj skritih kotičkih. Terme se med drugim ponašajo z nazivom Cyclist Welcome Hotel. Kolo in opremo za vso družino si lahko izposodite kar pri njih in raziskovanje se lahko začne.

promocijski material

Zdravo kulinarično razvajanje

Že znan ljudski pregovor pravi, da prazna vreča ne stoji pokonci. V LifeClass Termah Sveti Martin je skrb, da bi ostali lačni, odveč. Razvajali vas bodo s številnimi kulinaričnimi dobrotami iz lokalno pridelanih sestavin. Že vrsto let so namreč povezani z lokalnimi pridelovalci živil, imajo pa tudi svoj biodinamični vrt, s pomočjo katerega je pot sestavin z vrta na krožnik gostov res hitra in kratka.

Popestrite si družinsko poletje in se odpravite na aktivni in zabavni oddih v LifeClass Terme Sveti Martin.

Več informacij in rezervacije: https://www.termesvetimartin.com/si/