Blogerji, ste za druženje? V sodelovanju s podjetjem Skaza iščemo blogerje, ki nas bodo prepričali z najbolj navdušujočo piknik zgodbo v sliki in besedi!

29. 5. 2018 Promocijsko sporočilo

V okviru nagradnega natečaja bomo izbrali 5 izjemnih finalistov, ki bodo s svojo kreativnostjo znali pričarati najlepše doživetje piknika in jim podarili izdelke Skaza. Končni nagrajenec pa prejme izdelke Skaza v vrednosti 300€ in dvodnevno bivanje v hišici na drevesu oz. glamuroznem šotoru v Garden Village Bled!

Ste že razgrnili prvo odejo na sveže pokošeni travi in iz nahrbtnika potegnili skrbno narejene prigrizke? Komaj čakate, da prižgete žar ali z otroci spečete hrenovko na ognju? V sodelovanju s Skazo vabimo blogerje in ostale bralce, da z nami delijo svoje kulinarične užitke na prostem in hkrati osvojijo čudovito opremo za nadaljnje piknik dogodivščine!

Kako se prijavite

Pošljite nam fotografijo vašega najlepšega doživetja v naravi, naj bo to piknik z družino, malica na vrhu gore, najlepše zapečeni čevapčiči z žara ali malica s sodelavci na klopci v parku.

Prijave zbiramo do 17. 6. 2018.

 

NAGRADE

5 prijavljenih, ki nas bo s fotografijo najbolj navdušilo, prejme v uporabo izdelke Skaza, ki jih bodo uporabili v nadaljnih objavah in blogih, mi pa jih bomo delili tudi na spletni strani podjetja Skaza.

Na koncu bomo na podlagi objav izbrali zmagovalca, ki bo prejel izdelke Skaza v vrednosti 300 €, dvodnevno bivanje v hišici na drevesu oz. v glamuroznem šotoru v Garden Village Bled ter možnost, da s podjetjem Skaza kot bloger sodeluje dolgoročno.

IZDELKI SKAZA


Da bodo trenutki na prostem še bolj brezskrbni in doživeti, smo ultimativno presenečenje piknika strnili v komplet, ki navdušuje in vzbuja pozornost, kjerkoli se pojavi.

Ultimativni piknik in kamping set Pick&Go je svetovna inovacija, ki v enem kompletu združuje vse, kar potrebujete za popoln piknik. 
Je izjemno lahek in praktičen, združljiv z ostalimi izdelki Skaza, zaradi uporabljenih in naravi prijaznih materialov pa tudi 100% reciklabilen.

potrebujete idejo? Knjižica receptov Pick&Go je zakladnica odličnih idej za obroke v naravi

Simon in Sašo Šketa, znana kuharja in blogerja, sta za Skazo pripravila knjižico z recepti. Skrbno in s premislekom izbrane,  tudi preizkušene recepte, odlikuje raznolikost pripravljenih jedi, polnovrednost živil, predvsem pa primernost pripravljenih obrokov za uživanje v naravi.

Že ob pripravi receptov sta izkoristila in spoznala Pick&Go v vseh njegovih inovativnih razsežnostih. Za prenos in končno postrežbo sta namreč uporabila izključno izdelke Skaza, ki se med seboj dopolnjujejo in sestavljajo tudi z drugimi linijami. Pritrjujeta, da zaradi sestavljive in kompaktne oblike Pick&Go ne jemlje veliko prostora v vozilu.

Na piknik prostoru pa pokaže vse svoje razkošje in ponuja popolno udobje, funkcionalnost, enostavnost za prenašanje, barvitost in raznolikost v možnih kombinacijah.

Knjižica receptov za piknike Pick&Go vsebuje 21 različnih receptov, po tri jedi za vsakega od tipičnih načinov preživljanja prostega časa v naravi. Obroki so sestavljeni iz predjedi, glavne jedi in sladice oziroma priljubljene naravne pijače.

 Celotna knjižica z recepti je na voljo tukaj.