Brezplačno se prijavite na portalu @life in zadenite tretma na Mljetu za dve osebi

Brezplačno se prijavite na portalu @life in zadenite tretma na Mljetu za dve osebi (foto: Shutterstock.com) Shutterstock.com
30. 5. 2013

10. 6. 2013 bomo med vsemi, ki se boste v okviru priprav na DM tek, do vključno 5. junija 2013 registrirale na @life portalu, izžrebali srečnico, ki bo lahko koristila 10-dnevni antistresni tretma na Mljetu za dve osebi.

V Hotelu Odisej na otoku Mljet bo od 23. 8. 2013 do 2. 9. 2013 za vaš aktivni dopust poskrbela uveljavljena strokovna ekipa @life, s področja psihologije, medicine in športa, z željo, da se boste v delovno okolje vrnili bolje telesno pripravljeni, z večjo psihološko trdnostjo in predvsem z zavestjo za izboljšanje oz. ohranitev vašega zdravja.

Rezultati nagradne igre bodo znani 10. junija 2013 na portalu @life.

Poleg spletnega portala je rešitev @life na voljo tudi kot mobilna aplikacija @life - Feel a life za pametne telefone. Naložite si jo na svoj Android, Blackberry ali iOS. Aplikacija je v slovenskem jeziku in na voljo v dveh različicah @life free in @life pro.

Mljet - osupljive plaže in bistro morje

Mljet spada v južno dalmatinsko skupino otokov in je po velikosti osmi otok Hrvaškega morja. Otok prekriva pestro sredozemsko rastlinje in spada med najbolj gozdnate jadranske otoke.

Celoten otok je vulkanski s številnimi brezni in soteskami, severozahodni del otoka zajema nacionalni park. Otok Mljet ima osupljive plaže, bistro modro morje in lepo naravo.

Več na strani portala @life