Brezskrbno v poletje z gladko kožo brez dlačic

23. 4. 2018 Promocijsko sporočilo

Si predstavljate, kako prijetno bi bilo življenje brez nadležnih dlačic? In koliko časa zapravimo za to opravilo, namesto da bi ga porabili na bolj zabaven, aktiven način!

Dlake na človeškem telesu so imele v daljni preteklosti funkcijo zaščite pred izgubo toplote. Večina jih je do danes že izginila, med tistimi, ki so ostale, pa so nekatere tu z razlogom. Denimo dlake na glavi nas grejejo in ščitijo pred UV-žarki, obrvi in trepalnice varujejo oči pred znojem in tujki, prav tako nas pred tujki ščitijo dlake v nosu in ušesih. Pa vendar imamo na telesu dlake, ki bi se jih z veseljem radi znebili iz takšnih ali drugačnih razlogov.

Britvice, krema, vosek ... nadležne dlačice pa so še kar tu

Britvice, ki jih najpogosteje uporabljamo za odstranjevanje dlak so sicer priročna in hitra rešitev, a žal poškodujejo kožo. Depilacijska krema, vosek, epilator ... gotovo ste preizkusili vsaj eno od teh metod, najverjetneje pa že kar vse. Vsaka ima svoje prednosti in slabosti, skupno vsem pa je, da ne preprečijo ponovne rasti dlačic. Kaj pa IPL?

IPL – profesionalna tehnologija, prilagojena za domačo uporabo

»IPL je tehnologija, sorodna laserski, s katero lahko zdravijo le zdravniki. IPL-naprave pa sevajo širši snop svetlobe širših valovnih dolžin ter jih zaradi nižjih energij v tkivu za učinkovito zdravljenje prekomerne poraščenosti in odstranjevanja neželenih dlak lahko uporabljajo tudi laiki,« razlaga Mateja Lisjak, dr. med., specialistka dermatovenerologije. Pri obeh omenjenih tehnologijah pa je za učinkovito odstranjevanje dlak potrebno opraviti več tretmajev.

IPL tehnologija je naučinkovitejša pri temnih dlakah, v primeru, da koža ni porjavela od sonca. Ni pa učinkovita pri sivih, rdečih in zelo svetlih dlakah kot tudi ne pri zelo temni barvi kože.


Do 8 tednov gladka koža na preprost in hiter način

Philips Lumea Prestige je rezultat kar 14 let Philipsovih raziskav! Je popolna rešitev za dolgotrajno gladko kožo brez dlak, saj zagotavlja do 92 % manjšo poraščenost že po 3 depilacijah.* Uporaba je povsem enostavna in neboleča, prednost pa je tudi, da lahko IPL Philips Lumeo Prestige uporabljate kar v svoji dnevni sobi, s kablom ali brez.

* Merjeno po tretjem tretmaju na predelu nog ob upoštevanju priporočenega urnika za izvajanje depilacij; rezultati med uporabnicami se lahko razlikujejo.

Rezultati, potrjeni z izkušnjami žensk z vsega sveta

Nežni svetlobni impulzi že po nekaj tednih uporabe uspavajo dlačni mešiček in tako preprečujejo ponovno rast dlak neposredno pri koreninah.»Svetlobna energija, ki se absorbira v rjavem pigmentu v dlaki se pretvori v toplotno energijo, ki poškoduje dlačni mešiček in na ta način pospeši prehod iz aktivne faze rasti v fazo mirovanja, ko dlaka izpade,«nam je še razložila dermatologinja Mateja Lisjak.

Objektivne raziskave so potrdile bistveno zmanjšanje poraščenosti že po 3 tretmajih, opravljenih v dvotedenskih razmikih, po katerih je bila koža že neporaščena in posledično gladka. Za ohranjanje svilnato gladke kože bodo potrebne ponovitve tretmajev šele na vsakih 4 do 8 tednov.

Philips Lumea Prestige - učinkovita pri ženskah in moških

Oblika naprave Philips Lumea Prestige je prilagojena obliki ženskega telesa, uporabljajo pa jo lahko tudi moški. IPL naprava za odstranjevanje dlak ima 4 edinstveno zasnovane nastavke, ki omogočajo optimalne rezultate na vsakem delu telesa ženskega posebej – na nogah, pazduhah, bikini predelu in obrazu.

Pri moških pa je primerna za uporabo na predelu prsi, nog, rok in hrbta. Da vam ne bo treba ugibati, katera jakost je najprimernejša za vas, poskrbi pametni senzor SmartSkin, ki vam priporoči najboljšo nastavitev za vašo barvo kože.

Korak za korakom do gladke kože

1. Pred prvim odstranjevanjem dlake pobrijte z britvico ali brivnikom, da preprečite opekline in neprijetno zbadanje.
2. Pred uporabo nastavite jakost ali prepustite senzorju SmartSkin, da to stori namesto vas.
3. Okence prislonite na kožo in počakajte, da zasveti luč za pripravljenost. Pritisnite gumb za blisk.
4. Napravo med osvetljevanjem počasi premikajte po koži, pri čemer istega mesta ne osvetljujte večkrat.


Preberite več o uporabi IPL Philips Lumea Prestige.

Značke: Lumea philips