Čarobno razvajanje za praznično rajanje

10. 12. 2014 Promocijsko sporočilo

Letos na seznam novoletnih želja ne pozabite dodati sprehoda. Po čarobnem svetu daril. Pri L'OCCITANU, trgovcu z dišavami, je praznično razpoloženje že v polnem razmahu. Navdih je L'OCCITANE poiskal v Provansi - dehteči, s soncem obsijani pokrajini na jugu Francije, kjer se tradicija, avtentičnost in bogastvo naravnih sestavin spajajo v visokokakovostnih negovalnih izdelkih in dišavah.

Če želite svoje najbližje popeljati v čarobni svet provansalskih dišav, obiščite trgovine L'OCCITANE ali spletno trgovino www.loccitane.si, v kateri lahko sijajna darila izberete kar iz udobja domačega naslanjača.

Darilni komplet Skrivnostna Arlésienne

ZANJO – NOVO – Darilni komplet Skrivnostna Arlésienne
Cena kompleta: 38,10 €
Arlésienne, enigmatična in graciozna ženska iz Arlesa, pooseblja lepoto Provanse. Njena svobodna in skrivnostna duša je ujeta v novi ženstveni simfoniji treh cvetlic: elegantne vrtnice iz Grassa ter subtilne vijolice in ognjevitega žafrana iz Provanse.

Darilni komplet Zapeljiva Jasemin & Bergamote

ZANJO – Darilni komplet Zapeljiva Jasmin & Bergamote
Znižana cena v decembru*: 22,00 €
Dišavno sozvočje jasmina in bergamotke je ena od izjemnih harmoničnih dvojic v kolekciji La Collection de Grasse. Kot v elegantnem senzualnem plesu jasmin in bergamotka razkrivata dišavo prefinjenih cvetov, ki zadehtijo z jutranjo zoro.

Darilni komplet Odličen Mandelj

ZANJO – Darilni komplet Odličen Mandelj
Cena kompleta: 12,10 €
Tudi mala darila imajo veliko srce. Še posebej, če se v čarobni darilni škatli skrivajo prodajne uspešnice z izvlečki iz mandljev, ki kožo nežno očistijo ter naredijo satenasto mehko in čudovito dišečo.

Darilni komplet Aromatična nega

ZANJ – Darilni komplet Aromatična nega
Cena kompleta: 19,30 €
Iščete darilo, ki je izvirno, drugačno in unikatno – tako kot je edinstven njegov karakter? Razveselite ga z aromatičnimi, pristnimi negovalnimi izdelki, ki bodo v njegovo vsakodnevno nego prinesli bogate vonje Provanse in ga naredili še bolj šarmantnega.

Darilni komplet Pristen Baux

ZANJ – Darilni komplet Pristen Baux
Cena kompleta: 31,50 €
Vitezi iz vasice Les Baux de Provence so za simbol moči in poguma izbrali cipreso. Podarite mu izdelke iz kolekcije Baux, ki s čutno in skrivnostno dišavno kombinacijo lesa in kadila ustvarijo pristno dišavno doživetje.

Darilni komplet Šarmanten L'Occitan

ZANJ – Darilni komplet Šarmanten L'Occitan
Znižana cena v decembru*: 40,10 €
Povejte mu, da je edinstven, z darilom za popolno doživetje prhanja in britja. Panoramična in celovita dišava kolekcije L'Occitan spominja na bogate vonje Provanse v vsej svoji prvinskosti in skrivnostnosti.

Darilni komplet Tradicija z Bonne Mère

ZA OBA – Darilni komplet Tradicija z Bonne Mère
Cena kompleta: 17,90 €
Družinska kolekcija Bonne Mère nadaljuje marsejsko tradicijo. Odišavljeni geli za prhanje in tradicionalna trda mila s svojimi obogatenimi izvirnimi recepti vzbujajo sladko hrepenenje po Provansi.

Darilni komplet Najboljše iz Provanse

ZA OBA – Darilni komplet Najboljše iz Provanse
Cena kompleta: 26,50 €
Naravne negovalne formule za obraz in telo, obogatene z dragocenim karitejevim maslom in izvlečki iz mandljev,so popolno darilo za vse, ki imajo suho in izsušeno kožo.

Darilni komplet Razvajanje z Mandljem

ZA OBA – Darilni komplet Razvajanje z Mandljem
Znižana cena v decembru*: 50,00 €
Mandelj je že od nekdaj znan po tem, da kožo naredi zapeljivo mehko in svilnato gladko. L'OCCITANE je odkril izjemne učvrščevalne lastnosti mandljev z juga Francije ter z njihovimi izvlečki obogatil izdelke za nego telesa in oblikovanje postave, katerih mamljivo slastne in učinkovite negovalne formule bodo navdušile vas in vaše najdražje.

Odprite vrata v čarobni svet daril in osrečite s čutno naravno kozmetiko L'OCCITANE. Bogata ponudba daril je na voljo v vseh trgovinah L'OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si.

L'OCCITANE

*Izbrani kompleti so po znižanih cenah na voljo do 31. 12. 2014 oz. do konca zalog v trgovinah L'OCCITANE in v spletni trgovini www.loccitane.si. Popust ne velja za pravne osebe ter ne velja v Nami, Maxiju in na prodajnih mestih Müller. Popusti in akcije se ne seštevajo.