Dobrodelni Nasmeh za otroke v URI Soča

Dobrodelni Nasmeh za otroke v URI Soča (foto: Mladen Melanšek) Mladen Melanšek
26. 9. 2013

Nasmeh je čudežen, še posebej, če živi na otroškem obrazu. Zato projekt Nasmeh, ki je namenjen bolnim in socialno ogroženim otrokom Slovenije, organizira že četrto dobrodelno prireditev.

Tokrat se bo odvijala v Špas teatru, in sicer v nedeljo, 13. oktobra 2013, ob 18. uri.

Na dobrodelni prireditvi bodo nastopili Gal Gjurin, Zoran Predin, Omar Naber, Nana Miličinski, Alex Volasko, skupina Muff, Tomaž Kozlevčar, Momento ter otroci URI Soča. Z nastopajočimi gosti se bo pogovarjal gospod Boris Cavazza.

V okviru projekta bo potekala tudi spletna dražba in dražba na prireditvi, na kateri bodo dražili predmete znanih oseb iz sveta športa in literatur, iz Slovenije in tujine. Med njimi so Roger Federer, Ivica Kostelič,Tina Maze, Marie Hofl Reisch, Damir Dugonjič, košarkaška reprezentanca Slovenije in drugi. Dražbo, ki bo del celotnega dogodka, bo vodil gospod Mitja Meršol.

Vstopnina za prireditev znaša 10 EUR.

Vsa zbrana sredstva bodo namenjena nakupu pripomočkov za nov program senzo-motorične integracije, ki otrokom, vključenim v celostno rehabilitacijo na Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu Republike Slovenije - Soča, omogočajo kakovostnejšo rehabilitacijo.

V okviru projekta potekajo tudi SMS donacije s ključno besedo NASMEHSOCA na 1919 s prispevkom 1 EUR .

Podarite svojim najmlajšim srečne trenutke!

Spremljate jih lahko na facebook strani Projekt Nasmeh.

4. dobrodelna prireditev Nasmeh

Ilustracija: Mladen Melanšek