Drzen, drugačen in (vse bolj) priljubljen

Drzen, drugačen in (vse bolj) priljubljen (foto: PROMO) PROMO
30. 1. 2020 Promocijsko sporočilo

Povsem novi Nissan Juke, ki je pred devetimi leti postavil nove temelje v razredu malih mestnih terencev, je zapeljal na naše ceste. V Evropi so tega malega športnega terenca prodali skoraj milijon, kar priča o njegovi priljubljenosti.

Drzno oblikovanje je navdušilo vse, ki so iskali drugačen, vsestranski, uporaben, a ne prevelik avto, ki se dobro znajde v mestu in tudi na kakšni bolj razriti makadamski cesti. Novi Juke prinaša obliko, ki bo všeč vsem, a ob tem ohranja svoj značaj. Elegantne linije kupejskega mestnega terenca ter atletski videz z več prostora in sodobno notranjostjo ponovno postavljajo nov standard na področju dizajna.

Udobje je zasnovano na prostornosti in udobnem sedenju, saj se v njem sedi nekoliko višje kot v običajnih malih mestnih avtomobilih. Ker je novi Juke daljši, ima več prostora v kabini in več prostora za noge na zadnjih sedežih. Ima pa tudi večji prtljažnik. Notranjost izstopa po kakovosti uporabljenih materialov in pestri izbiri barvnih prevlek. V kombinaciji s tremi barvami strehe in devetimi karoserijskimi barvami je skupaj na voljo kar 20 kombinacij za bolj oseben poudarek pri izbiri avtomobila.

Nove tehnologije prinašajo zabavo, povezljivost in varnost. Za to poskrbi Nissanov sistem ProPILOT in informacijsko-razvedrilni sistem NissanConnect s povezljivostjo s pametnim telefonom, ki voznikom omogočajo preprostejše in varnejše upravljanje. Vse to preprosto opravite prek 8-palčnega zaslona na dotik, ki ponuja odlično povezljivost s pametnim telefonom in uporabo aplikacij na njem (CarPlay, Siri, Android Auto, Google Assist).

Novi Juke poganja sodobni in varčni bencinski motor, pri čemer lahko izbirate med klasičnim 6-stopenjskim ročnim menjalnikom in 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom z dvojno sklopko. Ta poskrbi za izboljšano zmogljivost, prihranek pri porabi goriva in uglajeno vožnjo.

Vse o novem mestnem terencu Nissan Juke najdete na www.nissan.si.

Značke: Juke Nissan