FOTO in VIDEO: Jeep festival 2016 - enkratno doživetje!

12. 9. 2016 Promocijsko sporočilo

Jeep festival 2016 je obiskovalcem pričaral enkratno doživetje, avanturo za vso družino in postregel z nepozabnimi vožnjami z legendarnimi terenskimi vozili.

Ljubitelji jeepov so lahko preizkusili praktično vse: od najmanjšega Renegadea, vsestranskega Cherokeeja, Grand Cherokeeja do Wranglerja. Najbolj pogumni so se lahko pridružili še inštruktorju terenske vožnje in z Wranglerjem poleteli čez grbine najbolj strme proge.

Najmlajši in vsi, ki niso vozili, pa so se lahko zabavali ob številnih spremljajočih dejavnostih in se preizkusili v izzivih.

Izkušena ekipa My Team Motocross je navdušila najmlajše, ekipa iz Društva za taktične igre in ekipa Ljubljana Silverhawks pa je pripravila izzive tudi za malo večje - tekmovanje v streljanju na tarče in metanje žoge ameriškega nogometa.

Veliko je dogajalo tudi v sklopu stojnice Aktivni.si.

Predstavljeno je bilo orodje za avto Fiskars ter nova AKU linija naprav Stihl. Spretni so se lahko pomerili v žaganju in držanju ravnotežja ter osvojili super nagrade: Fiskars mačeto, Fiskars sekiro ali Fiskars lopato za avto ter metlico za čiščenje snega in strgalo za led v enem.

Naloge sta za obiskovalce pripravila tudi puščavski lisjak Miran Stanovnik in mojster preživetja v naravi Brane T. Červek.

Miran Stanovnik

Jeep za domov

Med vsemi obisovalci smo izžrebali tudi štiri srečneže, ki bodo jeepa Renegade odpeljali za vikend odpeljali domov.

Jeep festival 2016

Odzivi in pohvale!

Nekaj zadovoljnih obiskovalcem nam je napisalo:

»Zdravo! Kot novinar veš, da obstaja veliko prireditev in kvazi prireditev. Ko prideš na opevan dogodek, ki naj bi bil oh in sploh in vidiš, da je neko instant sranje! No in smo odšli komplet vsi 4. Pazi, TOP zadeva!!! Jaz tako lepe, tekoče, preproste in dodelane stvari že dolgo nisem videl. Peljal z vsem in peljal vse. Fantje v avtih vrhunski, nevsiljivi in ne "visoki", skratka super. Sin 7 let je vpil z mano in je neizmerno užival.«

»Jaz sem si vse skupaj predstavljal točno tako kot je izpadlo, saj so lepo napisali, kako bo. Da bom pošten, izpadlo je precej bolje. Aja, pa pohvalit je treba, da so pustili otroke zraven v džipe.«

»Zanimiv event, vse pohvale organizatorjem. Všeč so mi bile raznorazne stojnice.«

»Pohvale za organizacijo, sem se bal, da bodo težave s parkingom.«

»Odlično izpeljan event. Vse pohvale organizatorjem in inštruktorjem.«

Več utrinkov z dogodka še v fotogaleriji: