Gremo na Ladies Night v Cineplexx: Prevarantki Rebel Wilson in Anne Hathaway

9. 5. 2019 Promocijsko sporočilo

Majski Ladies night v Cineplexxu prinaša komedijo o dveh prevarantkah, ki skušata, vsaka na svoj način, preslepiti moške in od njih izvabiti denar. Prevarantki Rebel Wilson in Anne Hathaway vas bosta nasmejali v komediji PREVARANTKI (The Hustle), ki bo v četrtek, 16. maja ob 20:00. Vstopnice so že v prodaji.

Prevarantki, ki ju upodobita Rebel Wilson in oskarjevka Anne Hathaway, vsaka na svoj način izvabljata denar od moških. Prva se ukvarja z manjšimi prevarami, druga pa se zadeve loti na višjem nivoju, za seveda višje denarne vsote. Potem ko se po naključju srečata, začneta sodelovati, prva pa se uči trikov od bolj izkušene in pretkane prevarantke. A kmalu bosta začeli tekmovati med seboj. Njuna tarča pa je naiven tehnološki milijarder in njegovo bogastvo.

Ladies night PREVARANTKI (The Hustle) bo v vseh kinih Cineplexx v četrtek, 16. maja ob 20:00. Vstopnice so že v prodaji.

Obiskovalke se bodo razveselile promocijskega izvoda revije Lady, vzorčkov dišave Women'secret It's Fresh in tekoče podlage Rimmel Lasting Finish Breatheble ter nagradnega žrebanja za darilni paket izdelkov Rimmel. Za vznemirjenje čutov pa bo po filmu poskrbel žvečilni gumi 5.